Overskud i 2014, Linklove og Mindre Brok

IMG_6095

IMG_6098

Jeg har bestemt mig for at være i 2014 med alt det overskud, og al den positivitet, der er nødvendig. Det lyder måske sådan lidt jubelidiotagtigt, men jeg mener det. Det er hundekoldt, det er vinter, og det gør ondt i ansigtet at hente børn, eller på anden vis vove sig udenfor. Elias har ligget syg to dage i denne uge, Sofus er hæs, og jeg falder i søvn hver aften, mens jeg putter. Der er med andre ord ikke basis for ret meget af alt det, jeg også holder af: Læse, sy, se en film, lægge neglelak, bage noget… Men jeg har truffet en beslutning om ikke at brokke mig og i stedet hælde alt det overskud ned over hverdagen jeg overhovedet kan, indtil det lysner igen. Hvis bare jeg sørger for farver, glimmer, kaffe (og rødvin) nok, kan vinteren i år ikke få krammet på mig, eller tvinge mig i knæ og gøre mig til den småsure milimeterdemokratiske emhætte, der bor i brystet på mig. Its over.

(Heldigvis er der overskud mange steder. Alt glimmeret og bjælderne på billederne her, kommer for eksempel fra Sara, som laver min virksomheds visitkort. Hun sendte en overskudshilsen sammen med en ny sending visitkort, og det er det overskud, jeg har taget billeder af her. Overskud findes også i linklove – og jeg vil også hælde mere af det ned over bloggen her.)

IMG_6096

IMG_6097

11 Comments
Previous Post
Next Post