Om Magi – Og Hvad Der Deraf Følger

IMG_5730

Jeg ved at jeg har talt meget om det, og vist mange billeder, og jeg tvivler på at jeg bliver færdig med tour de Thailand foreløbig. Sagen er nemlig den, at nu hvor vi er hjemme, er der nogle ting, der begynder at falde på plads. Både inden i og udenpå.

For det der med at holde ferie; det er altså noget, jeg skal gøre mere i. Det er rent faktisk første gang Johan og jeg har holdt regulær ferie i to uger sammen. Første gang nogensinde. Altså to uger i streg, uden at nogen lige skulle omkring et studie, et kontor eller en kunde. Og det har virket for os. Ungerne, Johan og jeg er blevet rullet helt tæt sammen i en stor klump, hvor al den nærhed, vi normalt oplever blev forstørret og kom til at betyde endnu mere, være endnu finere og endnu mere betydningsfuld. Og den hænger ved; nærheden. Den forsvandt ikke da vi steg ud af flyet. Ungerne er rykket tættere sammen, de har begge flyttet sig og er vokset, og al den magi der opstod der ude, er fulgt med hjem.

Så nej; magien handler ikke om grønt vand, koraller og sommertemperaturer, men om at være sammen i det. Jeg er SÅ taknemmelig for at vi gjorde det.

IMG_5731

 

10 Comments
Previous Post
Next Post