Hvor Blev Kærligheden Af? Om Linklove i Blogland

IMG_6026

I forbindelse med udgivelsen af Blogbogen, har jeg fået mange mails, kommentarer og endda opringninger. Noget af det, der sjovt nok har været flest spørgsmål til, har været begrebet Linklove… Rigtigt mange fantastiske bloggere i blogland, er nemlig ikke stødt på det før. Begrebet dækker over at vi der blogger, sender læsere videre ud i blogland, ved at være gavmilde og kærlige overfor andre bloggere, netop ved at linke til dem, og til deres indlæg.

Kan det være at der er kommet så meget konkurrence i blogland, at vi er holdt op med det? Eller har vi bare glemt det? Er vi blevet nærige (oh skræk!)?

I hvert fald vil jeg være endnu bedre til at huske at linke videre i fremtiden, for netop Linklove er noget af det, der gør blogland så særligt.

Da jeg blev interviewet til denne måneds udgave af IN, fremhævede jeg tre blogs; nemlig

Lindas

Annes

& Emilys

Tre fantastiske blogs, som jeg selv læser med hos dagligt; hvis du ikke allerede kender dem, så er de hermed foreslået til din læseliste.

IMG_6022

IMG_6027

 

21 kommentarer

 1. Linklove er hermed blevet det nye blog sort for mig 🙂
  Kærlighed i blogland kan man vist ikke andet end elske.

  God søndag til dig.
  De bedste hilsner fra Dianna

 2. Nu du i grunden skriver det, kan jeg godt se, at der ikke er så meget link love sendt af sted til andre bloggere. Til gengæld får virksomhederne da det til overflod.

 3. Jeg overvejer om jeg skal lave et indlæg om måneden med link love. Jeg plejer at give lidt kredit når jeg har opdaget nogle nye blogs jeg selv læser med på. Derudover så opdaterer jeg ofte min blog- liste.
  Belladotte har lavet anbefalinger hver uge. Det var virkelig flot 🙂

 4. Kære Dianna – nej vel? det er bare det, der er så fint ved blogland. Og vigtigt ikke at være nærig.
  Kære Marina – ja det er vist det… Vi må huske hinanden også.
  Kære Birgitte – ja, det har jeg set, hun har lavet! Så fint! Og ja, god ide med bloglisteopdatering. Jeg skal også have kigget nærmere på min.
  KH
  J

 5. Godt indlæg! Jeg stemmer også for link love! Det er god karma – vi anbefaler også ind i mellem en blog, og derudover opdatere vi jævnligt vores blogroll – det er god karma, og så elsker jeg selv, når bloggere anbefaler deres favoritter. Især mindre, ukendte blogs, som man ikke lige er faldet over selv. Jo flere, jo bedre! <3

  God søndag.

  – Anne

 6. Jeg synes ikke, at linklove er blevet glemt. Jeg støder ofte på det, desværre oplever jeg, at de større bloggere, som også ses privat og til events, mest sender kærligheden videre til hinanden. Derimod synes jeg, at mindre blogs er gode til at komme med tips til og anmeldelser af andre blogs.
  Selv sender jeg nok mest kærligheden videre, når jeg skriver indlæg med inspiration fra andre bloggere. Derudover har jeg en blogroll. Men jeg ville nu gerne være bedre til at lave indlæg med tips og anmeldelser – især det jeg i flere måneder har haft i hovedet uden at føre ud i livet

 7. Jeg elsker linklove – men jeg sidder og griner lidt i skægget, for jeg har altid kaldt det lovelink. Men det er så bare min måde. LOVE-link. Gotta love it (og i øvrigt kan man jo godt få tasterne i copyright-maskinen, hvis man giver inspiration videre uden at lovelinke).

 8. En kommentar om noget helt andet end linklove. Hvor har du købt de flotte sko, du har på i artiklen? Ligner et par must-have.

 9. Jeg synes, linklove er et sjældent synd, desværre. På min egen blog har jeg en blogroll, som jeg skifter lidt ud i, som mine interesser ændrer sig. Og der er både “store” og “små” blogs på. Jeg har en bloggruppe på Facebook, hvor vi deler tips og tricks. “Danske bloggere”. Jeg har forsøgt at tage emnet op der, men jeg tror, det er konkurrencen, mange er bange for.

 10. Ja, det ser man ikke så meget mere og når man ser det, er det ofte til blogs man allerede kender. Jeg ville elske at blive ledt videre til nogle blogs som man måske ikke kendte så meget til. Det ville være rigtig meget love.

 11. Jeps, mere linklove i Blogland!

  Men jeg er helt enig i, at de mindre blogs også skal linkloves. Det er nemlig mange gange de større blogs, der bliver nævnt her, der og allevegne, men der findes sååååååå mange mindre blogs, som nok ikke har de samme midler og muligheder som de store, men som alligevel gør det rigtig rigtig godt.

  Og der er altså ikke noget bedre, end at “falde” over en ny spændende blog , som man kan glæde sig over, her i Blogland.

 12. @baysen – det er jo på en eller anden måde heller ikke fedt nok, hvis man kun deler med hinanden. Og ja, du har ret i at inspiration skal krediteres, måske skal vi også huske at blogland handler virkeligt meget om at inspirere hinanden.
  @tina – det virker også den anden vej! Så længe LOVE er en del af det hele!
  @Irene – de er fra Moshi moshi sammen med Repetto – Moshi Moshi har en eller anden form for patent på netop den farve – du kan finde dem i deres webshop her: http://www.moshimoshi.dk/repetto-dansesko-floyd.html og jeg er SÅ glad for dem!
  @Lullumut – det lyder som en superfed facebookgruppe. Jeg har totalt antihierarkisk forhold til blogland, og har totalt mistet overblik over hvem der er “stor” og “lille”; jeg ser stadig på forholdet mellem læser og blogger når jeg læser med hos de mange fantastiske danske bloggere. Og du er jo selv et godt eksempel på en der i den grad har en relation til sine læsere.
  @Marie-Louise – SÅ ENIG!
  @Har det på præcis samme måde og elsker også at finde nye.
  TAK!
  KH
  J

 13. Det er nemlig noget af det fede ved blogland!! Jeg har selv fundet et par yndlinge via nogle links du har delt.
  Tak for at minde os om blogkærligheden

 14. t a k for linklove og opfordringen! jeg kørte for et par år siden en fast serie på bloggen med mini-interviews med andre bloggere, hvor de kunne fortælle om deres blog, bevæggrunde osv. jeg holder selv af at vide, hvad der driver folk. men den blev ikke rigtig kommenteret eller lignende, så jeg tænkte, at interesseren var lille. men måske man skulle forsøge igen. i øvrigt synes jeg, at linklove lidt er flyttet over på instagram, hvor der er masser af “links” og kærlighed. men lad os også få den tilbage i blogland.

 15. Jeg har lige tilføjet dig til gruppen inde på Facebook 🙂 Det er for alle, så længe man er aktiv blogger og ikke deler dagens indlæg derinde. Det er primært en netværksgruppe.
  Jo, selvfølgelig. Jeg kigger nok primært på antal læsere på Bloglovin’. Der er en del, som har på den pæne side af 1.000 og langt flere. Det er selvfølgelig klart, at vi definerer store/små bloggere forskelligt 🙂

 16. Jeg er klart mere til den tyske version; LIEBLINKS … som jeg altid har på min blog i højre side, og som jeg rask væk opdaterer 😀
  Liebe, love, kærlighed, links, blogs, inspiration … what’s not to love?

  <3

  Gitte K

 17. Tak for dit indlæg som også satte begrebet fast hos mig. Har fået en særlig ide til at koble blomsterdekorationer og linkelove. Mere om det senere 🙂
  Mange hilser fra Bettinna

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *