Rød Løber, Arbejdsweekend, Nye Bukser & Brandmænd

blackswanrødløber

I denne weekend har jeg været på arbejde både lørdag og søndag. Black Swan Fashion holdt nemlig Kick off for deres konsulenter, og jeg var inviteret til at holde et oplæg både den ene og den anden dag, da konsulenterne var delt op i to hold. Det var sjovt! Og kollektionen er igen fantastisk, og den røde løber var rullet ud. Kjolen på billedet er fra den nye kollektion, og så fin. Den er stram på ærmerne, så man har ikke et telt på, og så er den lige en smule længere bag på end foran. Sådan en af dem, jeg kan bo i hele efteråret.

blackswanjanneogsabineto

Janne og Sabine er kvinderne bag brandet, og de har ikke bare skabt en lille succes, men også en de gerne vil dele.

IMG_0928

Og mens jeg stod der og holdt oplæg i dag gik brandalarmen, og så gik der lige præcis fem minutter før disse mænd og deres kæmpe truck stod i indkørslen. Det var alt for sjovt, og heldigvis var der ingen grund til besøget.

Og nu til bukserne, for det er ingen hemmelighed at jeg er alt for vild med leopard. Og i denne kollektion har Black Swan lavet de perfekte, lidt baggy leobukser (skynd dig at få fingrene i dem – der er ikke mange par), så derfor bad jeg om hjælp til lige at få knipset et par fotos:

IMG_3473

Her med næsten åbne øjne og her med helt lukkede… Må øve mit modebloggerlook op.

IMG_3474

Toppen er også fra Black Swan, og for at du lige kan se hvor fin den er bag på med paneler af forskellige kvaliteter, får du lige dette billede:

IMG_3475

Herovre kan du forresten læse et fantastisk indlæg om brandet – hvis ikke du har lyst til bare at tage mine ord for gode varer.

19 Comments
Previous Post
Next Post