Økologisk uge 2: Nyt i mit klædeskab: The Baand: Lækkert Brand, Du Skal Kende

Når vi nu lige om lidt er midt i den økologiske uge (læs mere her), synes jeg at du skylder dit klædeskab og din økologiske samvittighed at klikke dig forbi her og her. Vi er jo nogle der ind i mellem brummer op om at hvis bare tøjet ikke var skåret ud i knaldhård hamp og var lidt lækrere designet, ville vi da også overveje øko-mode. Men den undskyldning er faktisk væk nu. Både på grund af denne webshop, men også på grund af The Baand, som laver megalækre jerseyhapsere, og jeg er fuldstændig skudt i deres tees. De er bløde og lækre og sidder perfekt, og så er de økologiske og produceret socialt ansvarligt af peruviansk bomuld. Den her, den kommer jeg til at bo i;

IMG_3448

 

4 kommentarer

  1. Øv, at jeg lige har taget en meget stålfast beslutning om, at jeg ikke må (vil) købe noget som helst nyt tøj i 2013. Ikke en gang økologisk…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *