Denne uge er Økologisk

okougelogo

Økologi er noget, der for nogle af os er et helt naturligt tilvalg, mens det for andre stadig er noget man ikke så meget som overvejer at prioritere. Økologi er for nogle en selvfølge, en livsstil, et valg om verden og om sig selv, men ikke altid noget man synes man behøver at dele ud af. Mens økologi for andre er noget de har svært ved at holde op med at tale om. Uanset hvordan du spiser, lever eller forbruger økologisk, så har du i denne uge mulighed for at deltage i en meget fantastisk vifte af aktiviteter i anledning af den Økologiske Uge. Du kan opdage nye fællesskaber, smage nye råvarer og du kan drøfte og deltage i debatter om økologi. (Klik her for mere inspiration)

Det er Økologisk Landsforening, der står bag initiativet, og hele programmet er spækket med muligheder for at opleve nyt, men også med muligheder for at integrere økologien i din hverdag. Se programmet her.

Jeg selv er overbevist om at økologi er vejen frem. Jeg er klar over hvad det koster, og at det ind i mellem gør indkøbene en del dyrere, men jeg har valgt at prioritere økologien i min kost. Der er masser af andre steder, hvor jeg mangler at tage ordentligt stilling, men lige præcis når det kommer til mad til mine børn, min mand og mig selv – så har jeg faktisk valgt. Og så håber jeg at vi når et af de mange høstmarkeder sammen – det ser alt for hyggeligt ud.

ImageGen

2 Comments
Previous Post
Next Post