Definitionen På Galla, Tøjkrisen i Tasken & Back Stage Til Det Store Modedrøn

For præcis to uger siden var jeg til Elle Style Award, her fik jeg lov til at lave en lille film, og tage jer med back stage til forberedelserne. Jeg havde hele min tøjkrise med i en taske, men også en masse fis, som der heldigvis var plads til.

Som I, der læser med herude, ved er jeg så heldig at min virksomhed ind i mellem arbejder sammen med L’Oréal Paris og da de var en af hovedsponsorerne på den fine fest,  blev det muligt for mig, at lave den video, I kan se i dette indlæg (men også ude i sidebaren på bloggen her).

Blandt andet kan I se, hvordan jeg (trods umage) ikke helt var Galla nok, men også, hvordan det faktisk var lige meget…

Jeg håber meget at I kan lide den! (NEJ – jeg håber VIRKELIG at DU kan lide den!!!)

(Og tøjet… Jakken er den her – og bukserne dem her. Buksedragten er den her)

10 Comments
Previous Post
Next Post