Definitionen På Galla, Tøjkrisen i Tasken & Back Stage Til Det Store Modedrøn

http://vimeo.com/97114431

For præcis to uger siden var jeg til Elle Style Award, her fik jeg lov til at lave en lille film, og tage jer med back stage til forberedelserne. Jeg havde hele min tøjkrise med i en taske, men også en masse fis, som der heldigvis var plads til.

Som I, der læser med herude, ved er jeg så heldig at min virksomhed ind i mellem arbejder sammen med L’Oréal Paris og da de var en af hovedsponsorerne på den fine fest,  blev det muligt for mig, at lave den video, I kan se i dette indlæg (men også ude i sidebaren på bloggen her).

Blandt andet kan I se, hvordan jeg (trods umage) ikke helt var Galla nok, men også, hvordan det faktisk var lige meget…

Jeg håber meget at I kan lide den! (NEJ – jeg håber VIRKELIG at DU kan lide den!!!)

(Og tøjet… Jakken er den her – og bukserne dem her. Buksedragten er den her)

10 kommentarer

 1. Jeg kunne li’ den! Jeg vil så gerne altid kigge backstage for at få stillet min nysgerrighed. F.eks. ville jeg ønske der var et program bag om Paradise Hotel – det ville da være langt sjovere at se end selve Paradise Hotel-programmet.

 2. Tak for et spændende kig ind i en verden vi andre ikke møder! Meget spændende. Og en gallafest skal vil også ha´lidt kontrast i form af en buksedragt? 🙂 Det bliver da lidt kedeligt hvis alle gæster har lange kjoler og opsat hår!

 3. Apropos tøj 🙂 Hvor har du købt den sorte kjole du havde på i det afsnit af Badehotellet hvor du fløj med drage? 🙂
  Kh Maria

 4. Første gang jeg ser og hører dig “i virkeligheden” – indtil nu har jeg kun læst dine ord og nydt dine billeder.. Hvor er du (også) sød og fin LIVE ;D

 5. TUSIND tak allesammen! Så glad for at I kan lide den. Jeg kunne egentligt godt tænke mig at lave lidt mere af den slags. Og her tænker jeg ikke galla, men video. Ok. Også liiiiiidt mere galla!
  TAK igen,
  Kærligst
  J

 6. Det glæder jeg mig til at følge med i og ja også altid lidt mere galla 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *