Kager, Kaffe & Kollegaer

IMG_2632

I går forlod jeg kolonihaveidyllen en hel søndag for at arbejde igennem og gøre klar til ugen der er på vej. I dag holder vi nemlig ikke bare en, men to lækre events på DÁngleterre, og det gælder bare om ar være forberedt. I morgen holder jeg kursus i tekstforfatteri, og det skulle også lige være pudset helt skarpt af. Men da jeg havde siddet i et par timer kom min dejlige kollega og søster, Anne-Sophie forbi. Med overskud og lækre hjemmebagte glutenfrie cookies, som hun lige svingede ind i solstrålen ved mit bord med en kop kaffe til. Folk siger at man ikke skal arbejde sammen med familie, med venner eller med folk man kender i forvejen, men jeg må sige at det hele virker for mig. Jeg holder SÅ meget af mine kollegaer, og af det fællesskab og den omsorg vi har for hinanden. Påskønnelsen af ekstra indsats føles ikke mindre værdifuld, når den kommer fra én man holder af, nærmere tværtimod.

6 Comments
Previous Post
Next Post