Klædt Ud Som Diana Ross & Derfor Kan Sara Bro Ikke Photobombe

IMG_2370

Her er Mads Stig. Han er frisør, og det var hans opgave mandag eftermiddag at bruge 2,5 time på at give mig Diana Ross hår. Det lykkedes. Han var del af L’Oréals team som gav den fuld gas på mig og en lang række andre damer, der havde fået lov til at blive dullet op inden Elle Style Award. Læg mærke til Mads´handske som er varmebeskyttende, og læg så lige mærke til al denne makeup. Kathrine Sørensen var makeupartisten, og jeg tror faktisk at hun brugte det hele på mig. Det var en fuldkommen fantastisk oplevelse at sidde der hos de dygtige mennesker, og helt ærligt: Aftenens absolutte højdepunkt.

 

IMG_2378

IMG_2377

Her er vi næsten færdige:

IMG_2387

Og det var dér jeg begyndte at overveje at stjæle et gardin og klæde mig ud som Scarlett O´Hara i stedet for at blive i den buksedragt jeg havde købt hos &Other Stories i kjolepanik.

Hen imod opløbet blev der kaldt en ekstra frisør til, for at nå krølleriet, men fortjenesten er alene Mads. Det må man godt sige, ikke? Jeg var helt banke for at han ville forstuve sit håndled undervejs.

IMG_2384

Her er resultatet:

foto-33

Og her er jeg sammen med Mads og bagved titter Sara Bro frem. Hun er den sødeste og sjoveste, men satme ikke den højeste.

IMG_2390

Til gengæld så hun fab ud i sit vintage gear og lækre makeup look:

IMG_2414

Og så mødes vi der, hvor festen i virkeligheden er: Toilettet.

IMG_2453

Nu ved du, der læser med her, at jeg aldrig kunne drømme om at skrive at prinsessedrømmene gik i opfyldelse den aften. Jeg dyrker ikke prinsesser, men jeg må indrømme at jeg aldrig har følt mig tættere på min indre soul sangerinde, end sige mere glamourøs. Stort hår var det sjoveste!  Og i det hele taget føler jeg mig meget taknemmelig over at have fået lov til at være i SÅ kyndige hænder, og bare sige højt, hvad jeg kunne tænke mig at prøve. Og nej det var ikke det sikreste look, men det var det fineste og sjoveste at få lov til at prøve. Og så bagefter til en fantastisk middag med søde, skønne og kloge damer – altså helt ærligt: Hvor tit får man lov til det? Jeg stemmer for mere fest og mere dullegrej.

10 kommentarer

  1. hvor ser du gennemlækker ud – og du rocker den buksedragt. wauw! ham mads må da gerne bo hos mig om morgenen …

  2. Ja, for dælen! Mere fest og mere dullegrej. 🙂
    Og hvor ser du hamrende godt ud. Både med Diana Ross-håret, men også med slangekrøllerne.

  3. Skønt! Dødmisundelig men en stor fornøjelse at være med her på sidelinien 😉

  4. Det må dælme være sjovt! Men svært at sidde stille så længe…..

  5. Det ser eddermandme fedt ud det der!! (Pardon my french). Jeg er DYBT misundelig. Synes at der må oprettes en fond for ‘mere glamour i hverdagen’ til (udkørte) hverdags-kvinder. Kommer aldrig til sådan noget pang der…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *