Lidt Af Hvert Med Blomster Til – Og Snart Ro På

IMG_2441 Glædelig Glimmeronsdag! Jeg sidder på et hotelværelse i Paris, og arbejder mens jeg venter på at dagens første møde går i gang. Jeg har ca en million billeder fra Elle Style Award, jeg meget gerne vil dele med jer, men nettet betragtes her som flydende guld, og derfor får jeg udleveret det i så små dryp at jeg knapt kan uploade et foto.

Det billede, der rent faktisk slap igennem var dette – den fineste buket ved bordet fra Elles smukke middag i DRs Koncertsal inden selve showet begyndte. Jeg fik den vildeste treat – jeg var inviteret med i L’Oréal Paris VIP Lounge hvor jeg fik sat hår og lagt makeup.

Håret blev en afro, noget jeg faktisk altid har ønsket mig at prøve. Jeg HAR nemlig danset til Mary J Blidge, og makeuppen var fantastisk. Jeg har masser af billeder også derfra, og dem lægger jeg op, så snart jeg kan få lov til at komme igennem.

I går lancerede VILA her i Paris deres samarbejde med Valentine Gauthier, i anledningen af VILAs 20års jubilæum. Det er en så smuk kollektion, at jeg næsten ikke kan holde det ud. Tyk silke, uld, lækre prints og smukke detaljer. Glæd dig! Det kommer ud den 11. oktober, så der er desværre lidt tid endnu. Vi har lavet pressestrategien omkring samarbejdet, og det har været så spændende.

Der er ikke flere rejser planlagt i nogen tid, og jeg må indrømme at det heller ikke bliver dårligt at være sammen med mine yndlingskollegaer i mere end en enkelt dag om ugen i et stykke tid.

3 kommentarer

  1. Ih det lyder rart med ro på. Det kan man godt trænge til, selvom alskens Paris-rejser nu også lyder skønt. Og wauv! for en buket. SÅ fint.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *