Noget Om Hektik, Sol, København, ELLE & Paris

I IMG_2345

Jeg er i Paris i dag, på arbejde. Her regner, men det ER jo Paris, så uanset skal jeg lidt ud, hvis jeg kan nå det. Jeg tog af sted før resten af verden fik øjne i morges, og havde allerede inden jeg var gået ud af døren så meget hjemve, at jeg kan mærke at det faktisk er helt ok, at det fra på torsdag alt sammen foregår i et noget roligere tempo i en periode, inden den næste vilde sæson begynder.

I går var det sommer hjemme i yndlingsbyen, og inden jeg skulle filme en lille film (her til bloggen) backstage fra ELLE Style Awards, nåede jeg lige at sidde i solen i ti minutter sammen med min kollega Fie. Hun var sød at tage billederne her, af den fine tee, jeg har lånt af Black Swan Fashion, for lige at vise jer den. De har nemlig lavet en limited edition tee – den fås i to fine forårsfarver, og jeg er helt vild med både kvaliteten og farverne. Den er lidt nistret, så den bliver lidt afslappet, men går fint med mine bukser fra Minimum. Sandalerne er fra Repetto, og dem jeg bor i, så snart vejret tillader det.

IMG_2343

7 kommentarer

  1. Jeg er misundelig på alle kvinder, der kan bære sådanne lækre sandaler. Høje hæle er desværre ‘no go’ for mine dumme fødder. Så møder sommeren i klip-klappere.

  2. Kan desværre heller ikke brude høje hæle. Øv. Lækker t-shirt, som jeg kalder det 🙂 . Men hvorfor alt det polyester ? Alt nyt tøj er prduceret af kunststof og jeg kan ikke gå med det. Sveder som en gris i det. Øv x 2. 😉

  3. De er så smukke de sko, men jeg kommer altså ind på en….hmmm…lidt anden side end forventet, når jeg klikker på dit link 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *