København Om Sommeren

IMG_2241

IMG_2245

IMG_2242

Jeg har snart boet i København i 20 år, og jeg elsker den by. Jeg elsker at jeg kan sidde på en trappesten i fem minutter og nyde alle disse billeder. Se det nederste. Er hun ikke smuk?! Sådan er København – der er plads og højt til loftet, i hvert fald på sådan en sommerdag, og hvis du ikke bor lige her, så nyd en udflugt på en sommerdag. København holder max!

I morgen tidlig skal jeg til Paris igen – blot lidt over et døgn, for at runde Paris-delen af det projekt af, jeg har arbejdet på i en lang periode nu. Jeg går ind i den sidste af de meget hårdt pumpede uger nu, og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden weekendernes (også selvom det en enkelt gang bare var en halv søndag)intensive kærlighedsboble med Johan og ungerne i Kolonihaven. Jeg elsker det sted, og jeg er vild med de meget forskellige storbyboere, der også bliver trukket “på landet” af de samme årsager som os. Der er noget med brosten der afveksles af jord under fødderne, som holder mere end jeg forventede.

God uge, derude!

 

9 kommentarer

 1. Virkelig nogle fine stemningsbilleder! Jeg har nærmest heller ikke lavet andet end at tage billeder af fine, gamle biler, der skulle ud og luftes i solskinsvejret. Og så er jeg faktisk ret sikker på at hende hulahopdamen lærte mig at hulahoppe til sidste års Teufelbash i NV. Haha.

 2. Du får mig næsten til at synes (igen) at det kunne være rart at ligge med røven i vejret og pille ukrudt op.
  … det er ikke godt, Julia … Havelykken må IKKE snige sig ind på mig igen. Jeg har ikke ork.

  Men hyggeligt lyder det …
  🙂

 3. KBH, Strøget, Israls Plads, Søerne og Nørrebroområdet er skøn om sommeren. Vi skal med familien igen iår (8. år i træk, vel at mærke) leje vores sædvanlige, private ferielejlighed en uge på Nørrebeo, og bare bruge en helt uge i Staden, med alt hvad den indebærer – det bliver skønt. Shopping, Rundetårn, R.C Flag Store, Kanalrundfart, museer, lækker mad på Blågaardsplads og kage fra lagkagehuset er fast inventar.

  – Anne

 4. Jeg deler din begejstring for København! Har kun boet her i 6 år men er slet ikke færdig med det! På det første af dine billeder har du fanget det lys, som jeg særligt forbinder med sommer i København. Det er en FANTASTISK BY!

 5. Det er jo Miss Mia, du har fanget nederst. Hende har jeg gået til Hullahop hos. Jeg elsker i øvrigt også København for, at man kan gå til den slags.

 6. Hun er nøjagtig lige så lækker som København. Men ok Danmark er faktisk hammer smuk og lækker. Vi skal bare huske at åbne øjnene. Kolonihaver, haver, strande, skove, små torve, små fine byer og øer og ikke mindst Køge hvor jeg bor og Ribe hvor jeg også har hus og Århus hvor jeg lige har været igen. Danmark er SÅ fint. Lad os bruge det.

 7. Hej Julia jeg ved godt det ikke har noget med dette indslag at gøre men kunne du ikke fortælle lidt om hvilken makeup du bruger (om det er øjenskygge, kohl, eyeliner, hvilken mascara) du ser altid så lækker frisk og farverig ud i ansigtet. Tak for en skøn blog 🙂 ml

 8. Hej Marie-Louise – TAK! Jeg laver et indlæg om det snarest. Det er virkeligt sødt af dig.

  Hej Stella – I KNOW! Jeg har det på samme måde!

  Hej Marie – jeg skriver straks til hende – det vil jeg gå til!

  Hej Bettinna – Ja KBH er den skønneste by. Jeg bliver heller aldrig færdig – og du har ret – der er noget med lyset om sommeren.

  Hej Anne – og husk Torvehallerne! De er virkelig en perle.

  Hej Cristine – skal nok begynde at holde kæft

  Hej Laura – jeg ANEDE ikke at man kunne gå til det – det er alt for vildt!

  Kærligst J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *