København Om Sommeren

IMG_2241

IMG_2245

IMG_2242

Jeg har snart boet i København i 20 år, og jeg elsker den by. Jeg elsker at jeg kan sidde på en trappesten i fem minutter og nyde alle disse billeder. Se det nederste. Er hun ikke smuk?! Sådan er København – der er plads og højt til loftet, i hvert fald på sådan en sommerdag, og hvis du ikke bor lige her, så nyd en udflugt på en sommerdag. København holder max!

I morgen tidlig skal jeg til Paris igen – blot lidt over et døgn, for at runde Paris-delen af det projekt af, jeg har arbejdet på i en lang periode nu. Jeg går ind i den sidste af de meget hårdt pumpede uger nu, og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden weekendernes (også selvom det en enkelt gang bare var en halv søndag)intensive kærlighedsboble med Johan og ungerne i Kolonihaven. Jeg elsker det sted, og jeg er vild med de meget forskellige storbyboere, der også bliver trukket “på landet” af de samme årsager som os. Der er noget med brosten der afveksles af jord under fødderne, som holder mere end jeg forventede.

God uge, derude!

 

9 Comments
Previous Post
Next Post