Øreringe & Danmarks Dejligste Badehoteller

Skærmbillede 2014-05-18 kl. 13.42.16

Jeg opdagede forleden at noget af det, der bliver søgt allermest på, på min blog i disse uger, er smykker og tøj, og især i forbindelse med Danmarks Dejligste Badehoteller. Ørenringen jeg har på næsten i hvert eneste afsnit er fra Susanne Friis Bjørner (se dem her), og selvom man kan købe dem i par, så har jeg kun brugt den ene.

IMG_1046

Billederne her er fra Molskroen hvor jeg havde ørenringen på til en blondekjole fra Y.A.S (som virkelig er god for en lækker kjole).

IMG_1042

2 kommentarer

 1. God formiddag Julia,

  spændende at kunne følge med i hvad der søges mest på.
  Tøj, smykker, sko, hår osv. siger nok en del om ens stil og personlighed, så måske derfor dette søges ekstra meget………..

  Det er også meget smukke øreringe synes jeg, min mor var jo en dygtig guldsmed, så har selv et lager af lidt af hvert.

  God dag ønskes herfra team Hoffbeck blog
  Tina

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *