Spa-dag & Vilde Asparges

IMG_2228

Jeg er så vanvittig heldig at arbejde sammen med min søster – det betyder at vi deler ikke bare familieliv, men også hverdag. Det er flere indlæg i sig selv værd, men jeg kan ikke understrege nok, hvor glad jeg er for det, og for hende. I lørdags havde Anne-Sophie – min søster – så arrangeret en overraskelse til mig. En massage! På Nimat-spaen på Hotel Kong Arthur i København. Vi mødtes tidligt om morgenen og havde så en skøn dag sammen, som gik over i frokost og sluttede med noget der ligner en sommeraften i Kolonihaven. Vi købte ind til aftensmad i Torvehallerne, og Anne-Sophie som er en foodie af rang, kender hallerne som sin egen bukselomme, og vidste, hvor vi skulle købe hvad.

Vi stoppede ved Aspargesknejpen og købte vilde asparges med; de smagte vidunderligt. Vi købte fisk, bønner og brød med hjem og det blev en af de fineste aftener. Og, nårh, ja, så spiste jeg årets første is.

IMG_2209

IMG_2211IMG_2249IMG_2253IMG_2226

 

5 Comments
Previous Post
Next Post