SolCreme: En Virkelig God Én – Og Én Jeg Ikke Forstår

IMG_2193

IMG_2195

Ude i kolonihaven har solen skinnet i dag – ikke fra en skyfri himmel, men nok til at solcreme var obligatorisk fra morgenstunden. Jeg er ret begejstret for Dermas produkter, kvaliteten og priserne, og tænkte at deres solcremer også ville være fantastiske. Jeg kører høj solfaktor og er i princippet ligeglad med hvor brun jeg så ikke bliver. Både til mig selv og til ungerne. Og lad det være sagt med det samme: Dermas produkter er gode. Især er jeg glad for den til ansigtet – den er helt duftfri og let at smøre ud. Jeg havde min sædvanlige creme inden under, og smurte så solcremen ovenpå. Ofte føles det nærmest som om man så kan nulre solcremen af huden, men ikke denne. Tilgengæld var den til børnene så hård at smøre ud, at jeg selvom jeg varmede den op i hånden først havde rimeligt svært ved at få den fordelt på de bløde børnekinder. På arme og ben var det let, men til ansigtet var det som sagt ikke helt sådan lige til.

Men toppoint for den til ansigtet!

Nå kritikken så er givet skal det siges at solcremen til ungerne holdt – selv efter Elias havde gravet mudderhul og taget bad sammen med to nye venner i selvsamme hul… I græsplænen. Men han havde satme stadig den hvide solcreme på kroppen.

IMG_2189

IMG_2195

 

11 kommentarer

  1. På vores gamle bil havde vi et evigt minde om Dermas solcremes holdbarehed: Fine håndaftryk fra små barnehænder, på bildøren og bagsmækken 🙂 De holdt lige til bilen blev kørt til skrot 🙂

  2. Vi har Dermas solspray til børn og den nye sololie i faktor 30 begge nemme at fordele.

  3. Kan kun anbefale Derma sol spray. Jeg sprøjter den direkte på huden eller i min hånd og smører på. Jeg bruger den selv da jeg også synes den i tuben var for hård at snøre ud.

  4. Jeg vil også anbefale den til børn fra Derma (grøn) Den er meget lettere at smøre ud end den til babyer.

  5. En rigtig, rigtig god solcreme til børn er “Anthelios Pediatric Lait SPF 50+” fra La Roche-Posay. Den holder super godt i sandkassen og i vand, er nem at smøre på, huden kan ånde og bliver ikke fedtet, og så efterlader ikke det der hvide lag i huden. Min søn har svær børneeksem, og selv til hans sarte hud, er den genial. Vi har prøvet alt muligt, men denne er helt klart at foretrække.

  6. Herhjemme bruger vi også Derma solcreme , vi bruger stadig baby solcremen til Charlie selvom han er to nu… Det er den eneste i deres serie der er økologisk…. ( og OMG hvor er det svært at finde økosolcreme til børn;0) ) men ja den er drøj at smøre på, her smører vi om morgenen og igen efter lur… Og ellers sprayes der med kids sprayen hvis nødvendigt…

  7. Baby solcremen synes jeg også er meget svær at smøre ud -men min erfaring er også, at den holder. Selv i Italien 😉 Jeg har dog købt Kids i år, og ender så nok med at smøre lidt oftere.
    Måske man skulle prøve den til ansigtet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *