SolCreme: En Virkelig God Én – Og Én Jeg Ikke Forstår

IMG_2193

IMG_2195

Ude i kolonihaven har solen skinnet i dag – ikke fra en skyfri himmel, men nok til at solcreme var obligatorisk fra morgenstunden. Jeg er ret begejstret for Dermas produkter, kvaliteten og priserne, og tænkte at deres solcremer også ville være fantastiske. Jeg kører høj solfaktor og er i princippet ligeglad med hvor brun jeg så ikke bliver. Både til mig selv og til ungerne. Og lad det være sagt med det samme: Dermas produkter er gode. Især er jeg glad for den til ansigtet – den er helt duftfri og let at smøre ud. Jeg havde min sædvanlige creme inden under, og smurte så solcremen ovenpå. Ofte føles det nærmest som om man så kan nulre solcremen af huden, men ikke denne. Tilgengæld var den til børnene så hård at smøre ud, at jeg selvom jeg varmede den op i hånden først havde rimeligt svært ved at få den fordelt på de bløde børnekinder. På arme og ben var det let, men til ansigtet var det som sagt ikke helt sådan lige til.

Men toppoint for den til ansigtet!

Nå kritikken så er givet skal det siges at solcremen til ungerne holdt – selv efter Elias havde gravet mudderhul og taget bad sammen med to nye venner i selvsamme hul… I græsplænen. Men han havde satme stadig den hvide solcreme på kroppen.

IMG_2189

IMG_2195

 

11 Comments
Previous Post
Next Post