Mød The Dream Team – De Mennesker, Jeg Deler Min Hverdag Med

Man er særlig heldig, når ens kollegaer beriger ens hverdag. Så heldig er jeg. Her hos os arbejder nemlig kun helt vidunderlige mennesker, som ovenikøbet er så kompetente at alle kan lære noget nyt af hinanden hver dag. Jeg tænkte det var på tide, at du møder dem. Selvom vi mangler to: For vores ene Mette er her ikke i dag, og det samme gælder vores eneste Signe.

IMG_0508

Her er Fie (Som du kan finde her på instagram) i gang med noget meget vigtigt sammen med Julie (hun bor her på instagram). Vi har ikke meget skarpe opdelinger på de projekter vi arbejder med, så vi bruger hinanden meget og følges ad på kryds og tværs på opgaverne, alt efter hvis kompetencer der passer til hvad. Julie har meget udadvendt pressekontakt og mange events, og Fie er en ørn ved tasterne og arbejder blandt meget andet med conversation management.

IMG_0541

IMG_0499

IMG_0520

Mette er vores dygtige piccoline og tager sig at virkeligt meget praktik. Vi har så meget praktik hos os at praktisk sans ikke er nok – der skal også overblik til. Begge dele har Mette.

IMG_0439

IMG_0430

Vores Projektleder er Anne-Sophie, som netop har kickstartet sin blog igen. Heldigvis. Den finder du her. Anne-Sophie skriver også Food Edition, som er udgaven af vores MiniMagasin, som handler om mad. Det kan du abonere på oppe i højre hjørne her på bloggen. Derudover kører alle vore projekter omkring hende, og hun sørger for at det hele spiller.

IMG_0494

Kristina er vores dygtige og flittige praktikant, som desværre snart skal tilbage på sin uddannelse.

IMG_0475

Vi har netop udviddet så vores konceptudvikler, Johan, og vores inhouse Art Director (som også arbejder med egne (kunst)projekter) Ace, har fået deres eget kontor. Det er de temmeligt glade for…

IMG_0480

IMG_0482

IMG_0445

Thomas / Ace har dette site, som bestemt er et besøg værd.

8 kommentarer

  1. @ Marina – det handler om at bistå vore kunder på de sociale medier.
    @Dorte – jeg er meget glad og stolt over at dele min hverdag med dem her – så ja!
    @Stina – TAK! Og nemlig!

  2. Hvor er det fedt at få et indblik i! Jeg satser på at søge praktik når tid er 😉 Haha. I øvrigt tak for hjælp over mail forleden – det er inspirerende at se hvad man (også) kan med en etnologi-baggrund 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *