Gaveregn: Barú: En Sky Pakket Ind I Chokolade

IMG_0361

IMG_0363

For nogle år siden fik flødeboller deres helt store comeback – siden fik lakridsen en rivival der er så stor, at man efterhånden nærmest ikke kan få serveret en salat uden et drys lakrids. Jeg er ret sikker på at den næste store genoplivning må være skumfiduserne. Måske er jeg belastet af min store, indædte forkærlighed for skumfiduser, men jeg tror der må være tale om en trend.

Første gang jeg smagte Barús vidunderlige skumfiduser var på et hotelværelse i Berlin. Min veninde og jeg havde raidet Gallerie Lafayettes delikatesseafdeling i stedet for at gå ud og spise og desserten var disse himmelske lækkerier. For her er der seriøst tale om delikatesser, og de er endelig kommet til Danmark, hentet hjem af Kirsten fra Secret Kitchen. Hvis jeg havde en butik (om den så solgte hårde hvidevarer eller fjedre til madrasser), så skulle disse fiduser være på hylderne. Og nu kan tre heldige læsere vinde hver tre herlige æsker. Bare smid en kommentar her inden fredag klokken 21 så deltager du i lodtrækningen.

IMG_0360IMG_0362

229 Comments
Previous Post
Next Post