Om Vaskerier, Tatoveringer & Vin

IMG_0425

IMG_0429

IMG_0406

Konceptet er enkelt og genialt: Drik kaffe og spis mens du vasker tøj: The Laundromat. Der findes nogle stykker af dem i København, og jeg mødtes søndag aften (ja, du læste rigtigt: jeg har været ude) på dén på Nørrebro, med min veninde Mette. Jeg skulle ikke bare beundre hendes nye tatovering, men også catche op på det sidste halve år.

The Laundromat er det fineste sted. Det er et gennemført koncept med et lidt amerikansk inspireret menukort, hvor du kan finde den bedste avocadosandwich, gulerodskage (legendarisk), gode øl og en hæderlig husets vin. Kaffen er god, og de har forstået at en cappucino skal skumme.

Jeg kæmper nemlig med tiden, med den små-dårlige samvittighed overfor ungerne, og med at få alting til at mødes, så det bliver ikke til mange outings. Eller til yoga… Men Mette og jeg mødtes, og drak kaffe, vin og vendte verden, og det er nu egentligt noget af det bedste; det med at give sig hen til at give sig tid. Ikke bare tro at en sms er nok, men at bruge tiden, rummet og overskuddet sammen.

Søndag aften på Nørrebro var en stille sag. Der er ikke mange på gaden, men foråret var i luften, og duften af det, fyldte gaderne da jeg cyklede både ud og hjem.

IMG_0415IMG_0418IMG_0419

5 Comments
Previous Post
Next Post