Forår i København & i Blogland

IMG_0378

Det gør noget godt for mig det forår. Ungerne behøver ikke at være pakket ind i 14 lag, og det er gået op for mig at jeg faktisk kan holde varmen uden nærmest at være rullet ind i uld. Jeg cyklede igennem København i går og hele byen duftede anderledes. Det kan kun være godt, det her forår.

I dag er jeg på tur med hende her; hun har også kickstartet foråret – blandt andet ved at lukke dørene op til sin ellers skrinlagte blog. Og hun er god til det, både til at skrive, blogge og til at få øje på de små ting, så jeg glæder mig hver dag til at læse med.

6 kommentarer

  1. Det duftede nemlig helt specielt i går! Da jeg blev lukket ud efter 5 timer på KUA, var jeg helt høj af alt det der forår 😀

  2. Jeg skyndte mig hjem fra kontoret og ud i det gode vejr med yngstesøn, inden madlavning og afhentning af ældstesøn kaldte. Det var lige hvad jeg trængte til på en hård mandag 🙂

  3. @Laura, det er nemlig sådan det føles! Man bliver sgu da helt høj på det!
    @Birgitte B – det forstår jeg så godt. Håber I havde en god eftermiddag!
    KH
    J

  4. Under en lang gåtur i Fælledparken, med barn og kamera, glædede jeg mig uendeligt meget over at bo i København og ikke i det lille provinshul hvor jeg var for 7 år siden. Sjovt nok føltes naturen tættere på her, end på landet 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *