Et Tip: Paris For Foodies

IMG_1414

IMG_1420

Hvis du er så heldig at være i Paris i løbet af sommeren, så har jeg fået anbefalet – og besøgt – et lille hemmeligt spot, som jeg synes, du er nødt til at kende. Det minder lidt om Torvehallerne i København, bortset fra at der kun og udelukkende er spisesteder. Til gengæld kan du spise alle former for mad i den hyggeligste og mest afslappede stemning. Det marokkanske, det persiske, det indonesiske, det franske og det indiske køkken er repræsenteret – men jeg tror faktisk, du kan spise fra alle verdens hjørner netop der. Vi fandt bord ved en lille økobiks, hvor vi tallerkner som den ovenstående serveret for ca 10 euros pr mand.

Adressen er:

Marché des Enfants Rouges

39 rue de Bretagne, 75003 Paris

IMG_1421

IMG_1404

IMG_1418

IMG_1399

IMG_1412

5 Comments
Previous Post
Next Post