Et Tip: Paris For Foodies

IMG_1414

IMG_1420

Hvis du er så heldig at være i Paris i løbet af sommeren, så har jeg fået anbefalet – og besøgt – et lille hemmeligt spot, som jeg synes, du er nødt til at kende. Det minder lidt om Torvehallerne i København, bortset fra at der kun og udelukkende er spisesteder. Til gengæld kan du spise alle former for mad i den hyggeligste og mest afslappede stemning. Det marokkanske, det persiske, det indonesiske, det franske og det indiske køkken er repræsenteret – men jeg tror faktisk, du kan spise fra alle verdens hjørner netop der. Vi fandt bord ved en lille økobiks, hvor vi tallerkner som den ovenstående serveret for ca 10 euros pr mand.

Adressen er:

Marché des Enfants Rouges

39 rue de Bretagne, 75003 Paris

IMG_1421

IMG_1404

IMG_1418

IMG_1399

IMG_1412

5 kommentarer

 1. Det ser fantastisk ud! Så bliver man jo nødt til at tage til Paris 🙂

 2. Julia, på din anbefaling besøgte jeg Granola med den dejligste mand.. det blev VORES sted!
  Du burde lave en Restaurant og Hotel oversigt…på din blog..så man hurtigt kan checke hvor spiser og bor man godt i henhold til Julia.

  Rigtig god tid i din kolonihave.

  Hilsen,

  Else Pelse

 3. Jeg elsker det sted Julia og kommer der ofte. Næste gang du er i byen, må du også prøve burgerstanden, det lille japanske sted og standen med sandwiches og fyldte pandekager. Det er guf og hygge på pariservis med inputs fra alle verdenshjørner, som du jo også selv er faldet for.
  Ha’ en rigtig hyggelig dag!
  K.H.
  Mette
  P.S. Hvor er det bare hyggeligt og cool, at du har fået kolonihave. Sommeren må ligesom blive forlænget med mange, mange timer blandt blomster og grønt! Du er super heldig!

 4. Kære Terese, hvor er du heldig! Nyd det, og husk at besøge dette fine sted. Det var virkeligt skønt.

  Kære Susanne; ja, det er virkelig en vidunderlig by. Man kan med fordel holde øje med Air France tilbud; de flyver både fra Billund og København.

  Kære Else, ej hvor er det bare dejligt at høre! Så skønt at det blev jeres! Det er altså også bare en perle. Jeg skal gøre mig umage for at skrive om de steder jeg kommer. Selvom jeg jo faktisk ikke er så tit ude – det er jo noget med at de unger trækker…

  Kær Mette – hold nu op en skøn blog du har! Jamen altså! Den skulle jeg have kendt til forlængst. Du deler virkeligt meget gavmild og smukt på den. Og ja, kolonihaven… jeg er forelsket.

  Kærligst
  Julia

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *