I Sikkerhed

IMG_2564

Så er jeg i sikkerhed. Lige her bag skærmen. Vi brugte fire timer, fældede fem træer, skar dem ned, bundtede grenene så stammer og bundter er til at flytte. Så fik vi den tank leveret, vi skal bruge Kristi Himmelfart på at grave ned og nu er jeg tilbage på min pind på kontoret for at indhente det forsømte. Det var SÅ hårdt – men også den allerfineste fornemmelse at flytte og rydde noget så håndgribeligt.

 

1 kommentar

  1. Jeg er kommet til at sætte pris på det fysiske arbejde. Man får det så godt af det 🙂 .
    Jeg holder også meget af at læse om havekunst- og kultur og natursyn. Især de småfilosofiske som fx den svenske forfatter Lotte Møller (svensk ø). Har fået bogen om Virginia Wolfs have i fødselsdagsgave. Så også lige en smuk bog af Ingelise Engelhart om dahlia inde hos boghandlen….men jeg får ikke læst så meget. Vil hellere ud i haven!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.