(Trend) Hvad Er Der Med Det Der Nude?

IMG_0793

Jeg har tidligere skrevet om megatrenden Nude – altså at pangfarver ind i mellem er dømt ude, og at vi i stedet pludselig får en ubeskrivelig trang til noget der er mere roligt, mere beige, mindre larmende. Jeg prøvede trenden af med nude-strømper, og nu hvor det er ved at blive forår, er jeg nødt til at overveje den igen…

Især indenfor skønhedsområdet, er det noget der nogle gange hiver i os, at få ro på… At få det hele lidt tilbage til noget der ligner natur eller virkelighed. Sagen er bare den, at det jo ikke behøver være SÅ naturligt det hele, at man ligefrem kan se hvordan vi ser ud uden makeup, eller når vi står op om morgenen, så her kommer nude-bølgen ind. Nogle mener at når økonomien går op i et samfund, så får vi mod på at vise vores sande ansigter, og hvis det holder stik, så er vi vist godt og grundigt forbi krisen. Her i foråret har nudetrenden især ramt fingerspidserne, og pludselig får nude en hel farvepallet at lege på.

Fra farver der minder om kit, hvid og sand og over i de helt rosa.

IMG_0796

Farver: Master Plan — Sand Tropez — Allure

IMG_0795

Farver: Lady Like —  Mademoiselle — Sugar Daddy

Jeg synes det er så pænt! Det eneste er, at nudetrenden ikke helt hjælper uplejede hænder på vej. Så det er noget med at prøve med lidt håndcreme (note to self) og at file lidt pænere og lækrere negle frem.

 

11 kommentarer

 1. Er det dine negle på billedet Julia ? Hold kæft hvor er de flotte. Gid det var mig. Kan desværre ikke finde ud af det med negle lak. Ville så gerne. Knus 🙂

 2. Jeg er også blevet helt tosset med nude neglelak tilføjet lidt glimmer på toppen! Fortryder helt at det ikke var det jeg fik på neglene i går, da jeg endelig tog mig sammen til en lille hjemme-manicure. Skal vidst også på udkig efter nogle flere nude. Det er lidt svært at finde en der passer rigtig godt til ens hudfarve, synes jeg.

 3. elsker farven nude 🙂

  er det et ar ved din pegefinger i håndfladen !!! jeg har et ar samme sted magen til dit … det er sært ..

 4. Jeg synes faktisk også at nude tendensen vinder vældigt meget indpas i indretning også 🙂 efter en lang periode hvor retro og pangfarver bare var hipt synes jeg i den grad det er befriende at indrette sig nude. Med jordfarver og pasteller 🙂
  Men det er bestemt også pænt i neglelak :)))
  Dejlig dag til dig Julia 🙂

 5. Har kun 1 virkelig nude farve – Essie’s Ballet Slippers (den klassiske) og jeg prøvede den i torsdags, men endte med at tage den af igen… Jeg synes simpelthen, at det var for blegt (har nok kørt pangfarve og glimmer for meget)… Jeg har så også ufattelig dårlige negle og neglebånd for tiden, så måske til sommer 🙂

 6. Hej Grith, ja det er mine – synes sgudde de er så pæne, men lærte nogle tricks her – som jeg gør flittigt brug af. https://julialahme.dk/2013/09/26/om-tid-til-sig-selv-og-om-haender/

  Hej Laura – ja, det er faktisk lidt svært, men jeg synes de meget hvide passer til alle. KH J

  Hej Helle – ja, det er godt nok mærkeligt. Jeg fik mit da jeg stak mig selv i hånden med en saks som fem-seksårig. Meget dramatisk – og noget med at lege med noget, jeg ikke havde fået lov til ….

  Hej Rakel / Bare wunderbar! Ja, det har du totalt ret i – og marmor og kobber og andre lækre naturmaterialer er også del af det. Vi trænger til det, tror jeg…

  Hej Birgitte – ja, det kræver lidt, men jeg elsker faktisk også den farve. Jeg synes ikke man nødvendigvis bliver blegere af hvid, hvis bare det er hvidt nok, så ser man jo lidt mindre kummefryseragtig ud,…

  Kærligst
  J

 7. Krise eller ej, det er skønne forårsfarver! Har hørt om top coating her på siden og må sige, at det forlænger lakkens levetid betydeligt. Men jeg mangler i den grad en god håndcreme. Det der er bedst til mine tørre hænder er min natcreme og det er li’som lidt dyrt i længden. Nogle tips Julia?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *