(Trend) Hvad Er Der Med Det Der Nude?

IMG_0793

Jeg har tidligere skrevet om megatrenden Nude – altså at pangfarver ind i mellem er dømt ude, og at vi i stedet pludselig får en ubeskrivelig trang til noget der er mere roligt, mere beige, mindre larmende. Jeg prøvede trenden af med nude-strømper, og nu hvor det er ved at blive forår, er jeg nødt til at overveje den igen…

Især indenfor skønhedsområdet, er det noget der nogle gange hiver i os, at få ro på… At få det hele lidt tilbage til noget der ligner natur eller virkelighed. Sagen er bare den, at det jo ikke behøver være SÅ naturligt det hele, at man ligefrem kan se hvordan vi ser ud uden makeup, eller når vi står op om morgenen, så her kommer nude-bølgen ind. Nogle mener at når økonomien går op i et samfund, så får vi mod på at vise vores sande ansigter, og hvis det holder stik, så er vi vist godt og grundigt forbi krisen. Her i foråret har nudetrenden især ramt fingerspidserne, og pludselig får nude en hel farvepallet at lege på.

Fra farver der minder om kit, hvid og sand og over i de helt rosa.

IMG_0796

Farver: Master Plan — Sand Tropez — Allure

IMG_0795

Farver: Lady Like —  Mademoiselle — Sugar Daddy

Jeg synes det er så pænt! Det eneste er, at nudetrenden ikke helt hjælper uplejede hænder på vej. Så det er noget med at prøve med lidt håndcreme (note to self) og at file lidt pænere og lækrere negle frem.

 

11 Comments
Previous Post
Next Post