Dit Ærlige Svar: Er Vi Klar Til Nude? (Kate Middleton er)

IMG_4317

Kate Middleton gør det; går i nude. Og har fået salget af Nude-strømpebukser til at stige med 500%! (Klik her)

Der er tale om en trend. Spørgsmålet er bare: Er vi klar?

Dronning Elisabeth går også i nude strømper, btw,  så måske er det i virkeligheden ikke et parameter. Min mor gjorde det også, og forleden – i anledning af en event vi holdt hos os (som jeg smækker en stor reportage op fra senere på ugen) – gjorde jeg det selv. Hoppede i et  20 denier gennemsigtige strømpebukser fra Wolford. Jeg plejer at have 70 denier kulsorte strømper på, men jobbet krævede dem her. Men; er det pænt?

Her er fordelene og ulemperne:

Ulemper

Jeg følte mig egentligt ret nøgen, og syntes det var svært at vende mig til. Og da jeg bad min fantastiske kollega Fie tage billeder af mig, påpegede hun at når jeg stod op i dem, fik jeg en mor-delle på knæet:

IMG_4321

IMG_4323

Og man kan se alt igennem dem; årespringninger etc, you name it.

Fordele

Jeg følte mig ret fin på en voksen måde. Lidt som at have en hat på. Bare ben kan være virkeligt pæne, og Wolfords (som jeg havde på) med shine giver indtrykket af (næsten) fejlfri hud. Det overordnede look er ikke så afbrudt, som når man har sorte strømper på, og så kan jeg vist ikke rigtigt finde flere fordele.

Men… Hvad synes du? Pro eller con?

 

44 Comments
Previous Post
Next Post