Dit Ærlige Svar: Er Vi Klar Til Nude? (Kate Middleton er)

IMG_4317

Kate Middleton gør det; går i nude. Og har fået salget af Nude-strømpebukser til at stige med 500%! (Klik her)

Der er tale om en trend. Spørgsmålet er bare: Er vi klar?

Dronning Elisabeth går også i nude strømper, btw,  så måske er det i virkeligheden ikke et parameter. Min mor gjorde det også, og forleden – i anledning af en event vi holdt hos os (som jeg smækker en stor reportage op fra senere på ugen) – gjorde jeg det selv. Hoppede i et  20 denier gennemsigtige strømpebukser fra Wolford. Jeg plejer at have 70 denier kulsorte strømper på, men jobbet krævede dem her. Men; er det pænt?

Her er fordelene og ulemperne:

Ulemper

Jeg følte mig egentligt ret nøgen, og syntes det var svært at vende mig til. Og da jeg bad min fantastiske kollega Fie tage billeder af mig, påpegede hun at når jeg stod op i dem, fik jeg en mor-delle på knæet:

IMG_4321

IMG_4323

Og man kan se alt igennem dem; årespringninger etc, you name it.

Fordele

Jeg følte mig ret fin på en voksen måde. Lidt som at have en hat på. Bare ben kan være virkeligt pæne, og Wolfords (som jeg havde på) med shine giver indtrykket af (næsten) fejlfri hud. Det overordnede look er ikke så afbrudt, som når man har sorte strømper på, og så kan jeg vist ikke rigtigt finde flere fordele.

Men… Hvad synes du? Pro eller con?

 

44 kommentarer

 1. Enig- du har totalt gode stænger og kan dermed fint bære Nude. Jeg ser ingen knæ-deller? Jeg havde gode stænger, før jeg fik børn og blodsprængninger OG åreknuder (there, I said it) og hopper ikke derfor ikke med på bølgen, før de opfinder ikke-gennemsigtige Nude strømper.

 2. Jeg er pro til festlige lejligheder, og til lyse kjoler, hvor jeg ikke synes det er så pænt med sorte strømper…
  Men til hverdag er jeg også mest til de sorte 70 den strømper. Men ja man føler sig meget fin i det med de der tynde strømper…

 3. Annette, du har ret – det er faktisk feminint. Og tak!
  @Pernille – åreknuder… Suk – har haft to, men fået dem fjernet (almindelig lægehenvisning), fordi de gjorde ondt. Nu har jeg nogle mærkelige skygger på benene efter dem, men har valgt at lade som om de ikke er der, da jeg ikke synes jeg behøver at investere mange 1000 kr i at få dem fjernet kosmetisk. Ikke gennemsigtige nude-strømper… brune?
  KH
  J

 4. Hmm, mest con, tor jeg. Og i hvert fald de shiny af slagsen. Hvis jeg skal gå med helt tynde strømpebukser (er også gladest for de meget tykke, helst uldne), kan jeg bedst lide at der er et lille mønster af en slags.

 5. Tak, Julia – godt at høre man kan få pæne ben igen. Mærkelige skygger kan jeg fint leve med! Jeg må en tur omkring lægen. Og med ikke-gennemsigtige Nude strømper, mente jeg med farve som hudfarvet hud (som Niels Hausgaard ville sige) hvilket for mit vedkommende vil sige meget bleg i det. Jeg mangler nok også bare noget andet end de gængse sorte og grå strømper.

 6. @Pernille – det er seriøst bare en henvisning fra lægen og så tager “operationen” ti minutter. Du kan gå på arbejde bagefter.
  @ Birgitte B – de kloge siger at der er nudestrømper til alle slags, og fidusen burde vist nok være at strømperne ligesom glatter ud.

 7. Jeg er FOR. Du ser godt ud og jeg føler mig inspireret til selv at (turde) prøve. Så tak. Og helt enig.. Ingen deller overhovedet. Du har fine knæ

 8. Du ser smuk ud og hvis jeg bare have så pæne og slanke ben som dig – suk….. Er også Pro nude, men helst i kjoler/nederdele der dækker mine knæ 🙂

 9. Jeg har et par nude liggende, og de har ligget i æsken i laaaang tid. Jeg har mest forbundet det med typer som Dronning Elisabeth :-). Men jeg kan godt se, at det egentlig er ret pænt, særligt når man skal være lidt fin.
  Måske skulle de ud af pakken 🙂

 10. @ Mia – TAK – mærkeligt at man pludselig bliver fokuseret på knæ. Jeg synes aldrig det har været et issue før. Tak!
  @Heidi – også tak til dig, men altså – man er satme selv altid ret kritisk ikke?
  @Signe – ud af pakken med dem! Synes vi burde være flere om de der nude-strømper…

 11. Helt klart pro! Du er helt vildt lækker som sædvanlig og du kan sagtens bære det, for du har totalt flotte stænger!
  Forstår godt hvad du mener med at “føle sig nøgen” med dem på og det med, at alt kan ses igennem dem, men det er bare super flot og meget klassisk og især med den kjole og de sko til!
  Du ser brandgodt ud, Julie – Johan må være en meget stolt mand 😉

  Kh.
  Louisa

 12. @Finurligt – det ER nemlig meget voksent. Og jeg er 36…
  @Helle – Tak! Spørgsmålet er OM man bliver klar eller bare skal springe ud i strømperne…

 13. Jeg er helt klart IKKE til “nøgne” ben!
  Dertil synes jeg mine ben er for “upæne” (så har jeg ikke kaldt dem grimme).
  Et par tætte sorte uden alt for meget shine og glitter er helt klart at foretrække, men jeg er nu også mest til bukser 🙂

 14. Hva’ fa’en er en mordelle på knæene? Bli’r da helt paranoid nu – har jeg også sådan en?

  Men i dag – kulsorte strømpebukser til konference. Fredag – nude til date night med gemalen.
  Jeg synes, at det ser super fint ud! Specielt på dig 🙂

 15. Ha ha ha .. minder… Har faktisk et par i skuffen som har overlevet – uden at blive slagtet (min nyloner bliver alt for tit slagtet af lange (eller små børne) klør… De er vel næsten som nye og derved ikke spor brugte. Men måske er det tid nu til at føle sig lidt Royal 😉 … tjek du ser da hyper lækker ud.

 16. Jeg er pro nyde, til det rette outfit. Jeg har set i et program om homoseksuelle mænd som optrådte i dametøj (festlig festlig dokumentar) at deres trick til flotte stænger i nude simpelthen er to par strømpebukser ovenpå hinanden!
  Fordi det skjuler lidt mere og ‘strammer’ benet op, det mærkeligste er faktisk at det virker!

 17. Men hov, hvor er den fine kjole fra?
  hmm.. du ser smuk ud, men personligt skal jeg nok lige overveje et par ekstra gange før stængerne kommer i nude.

 18. jeg er ikke klar mine ben er ikke pæne mere så jeg bruger de sorte 🙂 som helt ung brugte jeg de hud farvet og så godt ud … du kan da totalt går i dem du har på og slippe godt fra det 🙂

 19. @Marina / Cand Mor – sejt med alle de konferencer, du drøner til. Og så cool at du rent faktisk BÅDE har datenight og nudestrømper…
  @Ulla; ja, de bliver nemlig slagtet; det er bare med at komme ud af tøjet så snart man er hjemme og iføre sig det, Moshi Moshi Mind kalder for after work wear…
  @karen – det er da det VILDE trick! SÅ SEJT!
  @Pia – det er en tre år gammel en fra Alice and Olivia, som min veninde spottede på et udsalg og insisteede på at jeg skulle købe.
  @Helle – Tak – men ellers så er det vist Karens trick, vi skal kaste os over.

 20. Det har ikke noget med dine god stænger at gøre MEN jeg må sige nej, nej og atter nej til nude og da slet ikke med shine. Der er ikke noget bedre end en tæt sort mat strømpe til at dække ens blå vinter ben (og igen ikke et ondt ord om dine gode ben)

 21. Det er vel ikke meget anderledes end at gå med bare ben om sommeren?.. Husker I ikke, at det for ikke ret mange år siden var ret moderne med nude netstrømper? Det behøver ikke at komme tilbage!

 22. Du sporter dem meget godt.. Jeg tror jeg venter et par år endnu, men jeg tør nærmest heller ikke gå i sorte strømpebukser med mønster, såååå..

 23. Jeg er ikke klar. Og bliver det formentlig heller ikke. Jeg ville føle mig alt alt for nøgen – og voksen. Måske synes jeg også bare, at “bare-bens” looket er bedst i sommerhalvåret.
  Men du ser nu godt ud, Julia – du kan jo bære alt, kvinde! 🙂

 24. Synes egentlig det er meget pænt til festlige lejligheder. Og jeg har heller ikke skrupler over at vise ben, men 20 denier det kan jeg ikke holde varmen i på nuværende tidspunkt.

 25. Ej hvor er det sjovt at du skriver dette indlæg. Jeg var til en fest i fredags, og havde planlagt at have min nye kjole på. Den er blå og orange. Jeg syntes ikke rigtig at sorte strømper passede til looket, de var bare for dominerende til kjolen, som også er ret dominerende. Bare ben var bare for koldt. Så jeg hoppede i et par nude. Overvejede det lææææææænge og syntes altså at det var lidt Mormor agtigt. Men det så fint ud, og festen var et hit.

  Synes også at nude er bedre til ikke-sorte stiletter.

  Det er i øvrigt en ret fed kjole du har på.

 26. Klart for! Men mest til festlige lejligheder, tror jeg. Ser ikke just varmt ud her i november … så hellere uld.
  Eventuelle knædeller skyldes – på ben som dine – ikke strømperne. Dellerne er der også, hvis du har sorte strømper på, så er de bare ikke så tydelige. Næh, knædellerne skyldes de høje hæle, der gør, at dine knæ er strakt helt ud – og det er ikke sundt 😉

 27. HVAD er en mor-delle???
  Og hvis nudestrømper bliver in, så har jeg da heldigvis noget jeg kan bruge til min røde kjole, hvor ingen strømpefarve paser ordentligt til 😀

 28. Fantastisk – havde forfattet langt svar omkring mine nedarvede tøjregler (strømper må ikke være flere toner mørkere end kjolen, og sko skal være mørkere aldrig lysere end strømperne) og så forsvinder alt andet end de første trelinier øv!

 29. Nej hvor mærkeligt – jeg har ALDRIG tænkt på nude strømper som værende for mormor-agtigt eller på nogen måde forkert! Det viser nok bare, hvor ignorant jeg er…
  Jeg synes, det er pænt til den rigtige kjole eller nederdel, og ja, man føler sig måske mere fin, men det er vel også lidt pointen med kjole eller nederdel – med mindre man er ude i at ville dresse lidt ned, og i det tilfælde ville jeg også vælge mørkere og/eller tættere strømper.

 30. Kære Allesammen – jeg tror at The Vote Is In:
  @Ladybug siger nej,
  men anja, Marianne, Mette B siger ja – Maria – jeg må dog give dig ret: de ER kolde.
  Louise er ikke klar, ByMelchiors påpeger at de kan gå til alle de kjoler intet andet kan gå til, og tak til Gitte K for at introducere mig til den regel! Den havde jeg aldrig hørt om! Og Anne – godt at du ikke har studset over det. Men samlet set, og med alle de andre kommentarer, så ser det for mig ud som om vi siger JA!!
  TADAAAA: Lyse strømper er tilbage!

 31. Vi er klar til nude! Mere enkelt og stilfuldt end noget andet, og jeg kan altså ikke finde den mor-delle:-)

 32. Guuuuud…er det virkeligt et “issue”? Jeg er åbenbart stadig så gammeldags, at jeg kalder det “nylonstrømper” og så er de som udgangspunkt “nude” for mig (det er første gang jeg hører det i denne updatede udgave). Ellers er det “sorte nylonstrømper”.
  Og det er da SÅ klart ofte dét, der skal til. Sorte strømper kan SÅ meget ødelægge et outfit, fordi farven bliver for dominerende, for bastant…det her er let, smukt og feminint. Og så er det jo “bare” en mulighed for at sporte er sommerligt look, selvom her er blevet r**koldt i DK.

  Tænk, hvordan dette ville have ser ud med sorte strømpebukser? Det ville gi’ et helt andet look. For mig er strømpebukser i alle andre farver end “nude” et accessory, og dermed noget, man gerne må matche andre dele af outfittet med. De “nude” giver et neutralt kanvas.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *