Døden Var Engang Væsentligt Mere Sexet End Den Er Nu (& Den 100Åriges Genvej Til Et Langt Liv)

article-2149969-1348A6BF000005DC-453_634x909

Han kunne lige så godt have spurgt om en anden type oral tilfredsstillelse… Er det ikke en smuk annonce? Fra dengang cigaretter var genvejen til sex og slanke ben, og fra dengang, alt hvad der føles godt ikke var det samme som at dødsdømme sig selv. Så nu, hvor cigaretter og hvede er forvist til lyssky bagtrapper og skumle bagere i provinsen, gør det mig helt glad at se denne annonce fra dengang hvor syndefaldet ikke var helt så dybt. Jeg VED at vi skal være sunde; jeg ved vi skal tage ansvar, men ind i mellem, bare ind i mellem, vil jeg hellere have dekadence, overflod og synd. Om det så er i form af en thebirkes, et glas whisky eller en lang cigarret. Heldigvis findes der forskellige slags sundhedsapostle; eksempelvis har Dorothy Howe, som bor i England og netop er fyldt 100, udtalt sig til alle de medier der gad høre det, at hun mener hendes lange liv skyldes 15 smøger om dagen, og en god stiv whisky. (Læs mere her) Midt i al pænheden, den påtvungne og den selvvalgte, synes jeg at der er en solstråle at hente i de damer, der giver nogle regler en finger, skåler videre, og har det sjovt imens.

article-2149969-1348A62B000005DC-899_634x706

(Og lige et tip fra Ronald Reagan: Julekort og Gave i ét)

 

11 Comments
Previous Post
Next Post