Gaveregn: Vind En Lækker Tee Fra The Baand

IMG_4596

IMG_4611

Hvis du har læst lidt med herude, så vil du vide at jeg er stor fan af brandet The Baand. Det er et dansk designfirma, som producere lækre basisvarer, som kan noget ekstra, og som sætter social ansvarlighed og økologisk, bæredygtig produktion i højsædet. Samtidig prioriterer de samarbejde med nye kunstnere hver sæson, og skaber dermed tees der både er lækre, og kan det ekstra der gør, at det ikke bare er en tee, du køber til samlingen.

IMG_4608

Nu har jeg så fået lov til at forære en væk – du bestemmer selv størrelsen. Det eneste du skal gøre er at klikke forbi The Baands hjemmeside her, og lige tjekke størrelserne ud, og så smide en kommentar med den størrelse, du ønsker her i indlægget. Vinderen findes lørdag aften ved lodtrækning.

IMG_4606

The Baand finder du her, og de kan også følge dem på instagram @THEBAAND

(Det er The Baand der forærer teen væk, men jeg modtager ikke noget for at dele den ud. The Baand sender direkte til vinderen).

//Nederdelen er her fra, jakken er fra Y.A.S og fås i udvalgte VERO MODA butikker. Støvlerne er fra Pura Lopez.) //

115 kommentarer

 1. Lækkert og anderledes. Jeg ønsker mig en t-shirt i str. L.
  God dag, venlig hilsen Louise Huss

 2. Jaa det er bare så perfekt! Jeg har ikke haft pengene til at købe noget fra The Baand, men jeg drømmer sgu om det..
  Jeg har stl. Medium, håber jeg er heldig! 😀

 3. har tjekket the baand ud på din anbefaling. lækre sager. Bruger str. medium, hvis jeg skulle være heldig.

 4. Jeg ELSKER The Baand, helt tilbage fra de hed MakeZenz og boede på Jægersborggade, hvor jeg sidenhen flyttede til. Faktisk er det deres fortjeneste, at jeg bor hvor jeg gør nu – ellers havde jeg ikke fået øjnene op for den lækre økolade, gaden er (:

  Hvis jeg er heldig, så vil jeg rigtig gerne bede om en str. M

 5. Skønne sager – har allerede fået et par idéer til julegaveønsker – jeg kan bruge en str. small.

 6. Hvor er den fin Julia 🙂 Jeg er nok en størrelse s, hvis den er løs og er den tæt siddende, vil jeg vælge M 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *