Gaveregn: Vind En Lækker Tee Fra The Baand

IMG_4596

IMG_4611

Hvis du har læst lidt med herude, så vil du vide at jeg er stor fan af brandet The Baand. Det er et dansk designfirma, som producere lækre basisvarer, som kan noget ekstra, og som sætter social ansvarlighed og økologisk, bæredygtig produktion i højsædet. Samtidig prioriterer de samarbejde med nye kunstnere hver sæson, og skaber dermed tees der både er lækre, og kan det ekstra der gør, at det ikke bare er en tee, du køber til samlingen.

IMG_4608

Nu har jeg så fået lov til at forære en væk – du bestemmer selv størrelsen. Det eneste du skal gøre er at klikke forbi The Baands hjemmeside her, og lige tjekke størrelserne ud, og så smide en kommentar med den størrelse, du ønsker her i indlægget. Vinderen findes lørdag aften ved lodtrækning.

IMG_4606

The Baand finder du her, og de kan også følge dem på instagram @THEBAAND

(Det er The Baand der forærer teen væk, men jeg modtager ikke noget for at dele den ud. The Baand sender direkte til vinderen).

//Nederdelen er her fra, jakken er fra Y.A.S og fås i udvalgte VERO MODA butikker. Støvlerne er fra Pura Lopez.) //

115 Comments
Previous Post
Next Post