Starstruck: Hej Maise Njor

foto-384

I går var jeg i Aftenshowet på DR 1 for at tale om Bridget Jones. Helen Fielding har nemlig skrevet en tre-er i serien, og vi møder nu Bridget som single igen, Mark Darcy er død (!) og Briget kan ikke finde ud af moderne kommunikationsteknologi, sit liv eller hvor hun skal lægge kærligheden. Det er en sjov bog, fantastisk sjov faktisk, og hvis du kan lide Bridget så læs den! Jeg gav den 4 ud af 6 sæt kaninører, og det fortjener den. Men… Jeg mødte Maise Njor. Selveste Maise Njor. Jeg har siddet i et panel ved en litteraturfestival med hende før, men det er ved at være nogen tid siden, og jeg havde lille amme-Sofus med, og havde lidt travlt med at komme ud af døreb bagefter. Men hun er sød, sjov og imødekommende, præcis som man forventer, så jeg plagede mig lige til et foto, som den søde Makeupartist tog. Strategisk efter makeuppen var lagt.

6 kommentarer

  1. Jeg beundrer hendes mod. Hun har stået frem i offentligheden i nogle hårde perioder af hendes liv – hun er med til at rive illusionen om den perfekte kvinde med det perfekte liv i stykker – på den gode måde.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *