Smugkig

IMG_1265

I aften bliver næste afsnit af Danmarks Dejligste Badehoteller vist. Det er klokken 2050 på TV2, og det er gået op for mig, at jeg har taget så mange billeder under optagelserne af serien, at jeg simpelthen ikke helt forstår hvordan jeg nåede det. Men jeg har åbenbart taget billeder af ALT. ALT! Måske bliver det lidt for meget undervejs, men jeg fortsætter simpelthen med at vise noget af alt det fine, jeg har oplevet. I aften er vi på Pension Vestergade 44 på Ærø. (Billedet ovenfor stammer derfra), og på Stammershalle Badehotel på Bornholm (hvor desserterne er i fokus – som i FOKUS!!!). Jeg lægger (mange behind the scenes) billeder op i morgen. Håber du har lyst til at se med.

IMG_1241

 

4 kommentarer

 1. Hej Julia
  Du kan tro, at du ikke er den eneste, der synes, at det danske badevand er ALT for koldt…
  Jeg bader aldrig – fryser bare ved tanken

 2. Hvor sjovt at se og gense Ærø. Vi boede også engang præcist der hos Susanna (inden børn) da vi var på øhop. Kan se ikke meget har ændret sig på de 10 år der er gået – dog måtte man gerne ryge ud af vinduerne dengang 🙂 tak for dejlig underholdning!

  Kh Sara

 3. Så fik jeg endelig set et helt program med dig og badehotellerne. Altså de desserter….ville også have slikket tallerkenen.
  Jeg er også overrasket over din stemme. Jeg tænker, at når man læser din blog, hører man sin egen stemme inde i hovedet. Måske.
  Men du er sej!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *