Hvor Mange Tvproduktionsfolk skal der til for at tænde en grill? Om En Slags Roskilde Festival – Bare Med Søvn, Om Kulde & Om Danmarks Dejligste Badehoteller

IMG_1303

Ok, det var seriøst så vildt, den periode hvor optagelserne til Danmarks Dejligste Badehoteller var. Ja, jeg var meget væk hjemmefra, ja, det var vildt svært at lære at være på, at nå at lave research og at passe mit arbejde – samtidig. Men der var morgenmad og søvn, og ro og fordybelse. Midt i hektikken og hjemveen.

Og jeg gennemfotograferede ALT hvad der skete…

I går var Danmarks Dejligste Badehoteller på besøg på Pension Vestergade 44 på Ærø. Simpelthen det fineste, fineste sted, og hvis jeg kunne, ville jeg invitere alle mine veninder på en weekend der, så vi kunne boltre os i smukt porcelæn og eftermiddagskage, flæser, malerier og korssting. Helt ærligt – der var SÅ fint. Her først lidt fra hotellet:

IMG_1263

IMG_1264

Simpelthen så svært ikke bare at forelske sig fuldstændigt i. Jeg tænker at man kunne komme i eksil der ind i mellem, når drenge i mudrede flyverdragter, dinobesættelser og vasketøjet vokser en over hovedet, og man trænger til at tanke op på alt det feminine.

Men bortset fra det, så skulle vi filme udendørs. Blandt andet skulle vi have gang i en lille bitte kuglegrill. Det var tissekoldt og det blæste en halv pelikan og jeg tror vi var en time og 5 æsker tændstikker om at tænde grillen. Og så mange sultne TV-produktionsfolk skal der til for at tænde for en grill:

IMG_1297

IMG_1285IMG_1286

IMG_1289

Det var så hundekoldt at jeg havde al den uld på, jeg overhovedet havde taget med. Så ud over en langærmet t-shirt havde jeg denne sag på fra Style Butler – i den fineste farve.

IMG_1301

Ud over den, havde jeg så denne uldne sag fra Moshi Moshi Mind på:

IMG_1284

Og ud over den, min læderjakke (som er fra Selected). Alligevel frøs jeg. Faktisk helt indtil snapsen kom på bordet. Og så er det vist nu jeg indrømmer at optagelserne til Danmarks Dejligste Badehoteller var så tæt jeg nogensinde kommer på at holde Roskilde Festival seks uger i træk. Bare uden musik. Og telte. Og uden dårlig mad. Og uden manglende nattesøvn. Men det var seriøst så sjovt, og ja, jeg tror jeg var halvsnaldret hver eneste aften lige indtil jeg tog mig den frihed at gå i seng. Hvilket var sådan kl 21 hver eneste aften – men man skal som bekendt ikke vifte en småbørnsmor om næsen med 8 timers ubrudt søvn…

 

11 Comments
Previous Post
Next Post