Hvor Mange Tvproduktionsfolk skal der til for at tænde en grill? Om En Slags Roskilde Festival – Bare Med Søvn, Om Kulde & Om Danmarks Dejligste Badehoteller

IMG_1303

Ok, det var seriøst så vildt, den periode hvor optagelserne til Danmarks Dejligste Badehoteller var. Ja, jeg var meget væk hjemmefra, ja, det var vildt svært at lære at være på, at nå at lave research og at passe mit arbejde – samtidig. Men der var morgenmad og søvn, og ro og fordybelse. Midt i hektikken og hjemveen.

Og jeg gennemfotograferede ALT hvad der skete…

I går var Danmarks Dejligste Badehoteller på besøg på Pension Vestergade 44 på Ærø. Simpelthen det fineste, fineste sted, og hvis jeg kunne, ville jeg invitere alle mine veninder på en weekend der, så vi kunne boltre os i smukt porcelæn og eftermiddagskage, flæser, malerier og korssting. Helt ærligt – der var SÅ fint. Her først lidt fra hotellet:

IMG_1263

IMG_1264

Simpelthen så svært ikke bare at forelske sig fuldstændigt i. Jeg tænker at man kunne komme i eksil der ind i mellem, når drenge i mudrede flyverdragter, dinobesættelser og vasketøjet vokser en over hovedet, og man trænger til at tanke op på alt det feminine.

Men bortset fra det, så skulle vi filme udendørs. Blandt andet skulle vi have gang i en lille bitte kuglegrill. Det var tissekoldt og det blæste en halv pelikan og jeg tror vi var en time og 5 æsker tændstikker om at tænde grillen. Og så mange sultne TV-produktionsfolk skal der til for at tænde for en grill:

IMG_1297

IMG_1285IMG_1286

IMG_1289

Det var så hundekoldt at jeg havde al den uld på, jeg overhovedet havde taget med. Så ud over en langærmet t-shirt havde jeg denne sag på fra Style Butler – i den fineste farve.

IMG_1301

Ud over den, havde jeg så denne uldne sag fra Moshi Moshi Mind på:

IMG_1284

Og ud over den, min læderjakke (som er fra Selected). Alligevel frøs jeg. Faktisk helt indtil snapsen kom på bordet. Og så er det vist nu jeg indrømmer at optagelserne til Danmarks Dejligste Badehoteller var så tæt jeg nogensinde kommer på at holde Roskilde Festival seks uger i træk. Bare uden musik. Og telte. Og uden dårlig mad. Og uden manglende nattesøvn. Men det var seriøst så sjovt, og ja, jeg tror jeg var halvsnaldret hver eneste aften lige indtil jeg tog mig den frihed at gå i seng. Hvilket var sådan kl 21 hver eneste aften – men man skal som bekendt ikke vifte en småbørnsmor om næsen med 8 timers ubrudt søvn…

 

11 kommentarer

 1. Kære Julia
  Lyder som en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg er ikke den hurtigste knallert på havnen til at få set programmer, så det var først igår at jeg fik set det første i serien fra Brøndums og Helenekilde og det bliver bestemt ikke det sidste. Det var et skønt program!

  God dag
  KH
  Dorte

 2. Åhhh jeg slugte det råt. Elsker Ærø. Var der sidste år til den hyggeligste stylingaften.
  Husene er så smukke. Og hvor er det dog et fedt program. Jeg har besluttet mig nu. Jeg have et badehotel og 5 fede biler når jeg er 65 år. Du er skøn i mit TV!

 3. God formiddag kære Julia,

  det er meget fine programmer du er med i.
  Vi har set dem begge og vil fortsætte med de øvrige.
  Det er en god oplevelse som du kan tænke tilbage på.

  Varme forårs hilsner ovenpå kulde og blæst på Ærø.
  Tina

 4. Æv, jeg fik heller ikke set programmet i går. Havde en lille søn med ondt i halsen, som krævede at hans mor lå ved siden af ham, for at han bare ville sove lidt:-(
  Kan man se dem på nettet eller bliver de genudsendt?

 5. Som jeg vidst også skrev i sidste uge, så er jeg ret glad for de her behind the scenes indblik. Og specielt det med grillen! Det lyder da som om det har været den bedste seks ugers festival! Haha.

 6. Dejlige programmer. Synes du er super skøn. Både dannet og fuld af sjov 🙂

 7. Sødeste Julia, jeg tager gerne med på venindetur til Ærø- Anytime 🙂

 8. Skønno – dejlige programmer du er en del af – sidder næsten og hopper i sofaen og råber – “hende kender jeg…” Hvilket jeg jo slet ikke gør i virkeligheden – men alligevel lidt, efter at have fulgt din blog i mange år 🙂
  – men tak for dejlig tv-tid….. – mette

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *