Jagten På Den Perfekte Eyeliner

IMG_1135

Jeg bruger for det meste eyeliner. Enten under øjenskyggen, ovenpå skyggen eller på den nederste våde vippekant. Eller bare over det hele. Men det er ret svært for mig at finde en, som bliver siddende. Noget af problemet er at jeg har ret tykke kinder som ligesom kravler op ad over øjet når jeg griner. En anden del af problemet er at mine øjne er lidt skrå. Det betyder alt sammen, at eyelineren tit havner under øjet, i de små rynker, som sorte kragetæer.

Men nu, er det ved at lykkes og jeg har fundet tre eyelinere, som holder hvad de lover og bliver på øjet – så hermed en lille oversigt over, hvad jeg (som total uprofessionel type), oplever de er gode til:

image-7

Nummer 1

Er Master Precise liquid Eyeliner fra Maybelline. Den er supergod til helt smalle, tynde, fine linier, og hvis du følger sommerens trend med de 60-er-inspirerede katteøjne, er denne din bedste ven. Den fungerer også fint ovenpå øjenskyggen og helt tæt på vipperne, og nej, den løber ingen steder.

Nummer 2

Super Liner Blackbuster fra L’Oréal Paris – den kan lave noget bredere linjer end Master Precise, og har den lækreste sorte farve. Fordi selve pennen er så tyk, er den også nem at holde på, og nem at påføre.

Nummer 3

er den helt nye Lasting Liner fra Bare Minerals. Den er virkelig lækker. Helt blød at lægge på, så du kan også bruge den til at smøre øjenskyggen rundt i, hvis du laver smokey eyes. Og så bliver den på den våde vippekant hele dagen selvom den ikke er vandfast, hvilket betyder at du rent faktisk kan fjerne den ganske nemt om aftenen.

IMG_1134

8 Comments
Previous Post
Next Post