Gave: Derfor Hopper Jeg – Et Unikt Indblik I En Lukket Verden

Skærmbillede 2014-04-01 kl. 15.00.08

I dag den 2. april, er det Autisme-dag. I Danmark anslåes det at en ud af 110 har autisme. Det er mange, mange, mange flere end jeg på nogen måde havde forestillet mig, og den nye bog “Derfor Hopper Jeg” er således langt mere relevant end jeg anede, da jeg læste den. Det er nemlig en helt fantastisk lille sag skrevet af en dreng på 13. Naoki Higashida er 13 og har autisme (og allerede her lærte jeg noget, for jeg troede ikke det var noget man havde, men noget man var).

Det er det altid modige forlag Rosinante der står bag bogen, som giver svar på hvorfor Naoki hopper. Hvorfor han er nødt til at kunne køreplanen uden ad og mange andre ting. Den er smuk og poetisk og den danske redaktør (som selv har en autistisk dreng, har jeg ladet mig fortælle) har gjort et fantastisk stykke arbejde. Om du har autismen inde på livet eller ej, så er der her tale om et værk der vil ændre dit blik på den verden du, jeg, dine og mine børn og ikke mindst børn som Naoki er del af.

Læs GRATIS Uddrag Her.

Og læs om bogen på Saxo her.

11 Comments
Previous Post
Next Post