Skobingo: Kvinder & Sko

For nogen tid siden var jeg så heldig at være sammen med en masse kloge, sjove og begavede kvinder. Alle så fantastiske ud, det var til en frokost og vi havde klædt os pænt på i dagens anledning. Flere af kvinderne arbejder i modebranchen, og alle de tilstedeværende har en holdning til stil, og hvilken én de selv vil have.

Kvinderne er bestemt ikke ens – på nogen måde, og det gik op for mig, at vores forskellige valg af sko, siger helt vildt meget om os, så jeg begyndte at fotografere skoene.

For hvad er der med os kvinder og sko? Nogle gange tænker jeg at det handler om hælen; at man får lidt mere pondus og en lidt højere numse af hælene; at måden vi går på kan blive mere elegant af den lille hæl. Men det er også noget med at det er her vi kan lege, at det er her vi kan være særligt feminine og særligt meget os selv. Men de flade lokker også. Også i dem kan man føle sig cool og lækker, og se nedenfor: Så længe der er leoprint på, er vi ligeglade med hælen… Og når ja; der er én ting til: Uanset hvor tyk man føler sig så har man altid mulighed for at tage de pæne sko på…

Her er bingo-pladen – jeg ville ønske min var fuld:

 

10 Comments
Previous Post
Next Post