Om Solstriber, Mariehøns & Mudder

IMG_1120

Der skete noget i søndags, da foråret stak en solstråle frem. Mariehønsene kom ud, men det var ikke bare det – foråret hev i ungerne og i os, og vi måtte udenfor. Sofus er 2,5 nu, og det er nu, det hele begynder at give mening for ham. Brikkerne falder på plads. Han forstår mariehøns, og is i solen, og fordelen ved ikke at have støvler på, og han begriber at mudder er noget man ruller sig i. Han er helt med på at han er lille og løber i hælene på de store, men han har også fattet, hvordan han kan sætte sig igennem. Jeg har en fornemmelse af at dette forår indvarsler den sjoveste sommer med Sofus; jeg tror det bliver denne sommer, hvor han giver en smule slip på hånden, og hellere vil bruge den på jord og is og orme, end på at holde fast i mig.

IMG_1118

IMG_1115

6 Comments
Previous Post
Next Post