Om Solstriber, Mariehøns & Mudder

IMG_1120

Der skete noget i søndags, da foråret stak en solstråle frem. Mariehønsene kom ud, men det var ikke bare det – foråret hev i ungerne og i os, og vi måtte udenfor. Sofus er 2,5 nu, og det er nu, det hele begynder at give mening for ham. Brikkerne falder på plads. Han forstår mariehøns, og is i solen, og fordelen ved ikke at have støvler på, og han begriber at mudder er noget man ruller sig i. Han er helt med på at han er lille og løber i hælene på de store, men han har også fattet, hvordan han kan sætte sig igennem. Jeg har en fornemmelse af at dette forår indvarsler den sjoveste sommer med Sofus; jeg tror det bliver denne sommer, hvor han giver en smule slip på hånden, og hellere vil bruge den på jord og is og orme, end på at holde fast i mig.

IMG_1118

IMG_1115

6 kommentarer

 1. Præcis sådan havde jeg det også med begge mine børn, da de var mellem 2 åg 3 år. I dag er de 9 og 11 år. Men jeg kan huske, at det var noget helt, helt særligt. Magisk.

 2. Hvis Sofus pludselig har konstant løs mave, så tjek også lige lommerne for dræbersnegle. Har en veninde hvis søn samlede på dem i sine lommer 😉
  Her i huset er det heldigvis mest ønskesten, som vi finder i lommerne p.t.
  🙂 Rikke / http://hvorsvaerterdetlige.dk/

 3. ARGH – jeg har slet ikke tænkt over hvad der kan være i lommerne! Godt at I skriver det! Megaklamme ting, kan jeg forestille mig! AAAAAD!
  Kram
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.