Smørbuffet & Predessert

IMG_1510

Begge dele findes. I virkeligheden. På Stammershalle Badehotel, som var med i mandagens udgave af Danmarks Dejligste Badehoteller. Stedet, dessertdrømme er gjort af. Ovenfor er en pre-dessert. Og hvis du planlægger at drage mod Bornholm nogensinde, så book et bord på Stammershalle. Her er smørbuffetten:

IMG_1493

Restauranten er smuk – maden er smukkere, og det hele er en gennemført vidunderlig oplevelse. Og jeg VIL tilbage, og det er jeg ikke den eneste der vil. Det var så fint at vi alle gik amok med kameraer:

IMG_1488

IMG_1491

IMG_1503

IMG_1500

IMG_1496

Her står Sigurd og ser glad ud. Og forventningsfuld. Det gør han også her, sammen med Jacob. Og introsekvensen til Badehotelserien, hvor jeg slikker en tallerken (ARGH) er forresten her fra. Jeg var ærligt talt småfuld, da det skete.

IMG_1507

Se – så godt selskab! Og her er dessertmenuen. For Real.

 

5 kommentarer

 1. Det var et af de dyreste programmer jeg længe har set i TV, der fik du lige skabt et behov, og en super grund, til at besøge Bornholm igen ;0)
  Og tallerkenslikket var blot en supersjovt indslag, overrislet eller ej.

 2. Er så glad for at i besøgte Stammers Halle! Det sted har så meget magi og stemning, især i forbindelse med at bruge en aften i deres restaurant med den der fantastiske udsigt. Stedet skal eksponeres så kunderne strømmer til og det bliver der for altid. Daniel som du mødte er min kærestes bedste ven – og er så også blevet min dejlige ven. Han er simpelthen så sindssyg til mad, jeg er også den onde dessertlover, og han tager røven på mig hver gang. Vi skal giftes her til maj og Daniel skal lave mad og bryllupskage til dagen – jeg glæder mig til at skulle giftes men jeg glæder mig aller mest til kagen 🙂 Dejligt at andre også haft den udsøgte fornøjelse af stedet og Daniel, det er et magisk sted på en magisk Ø 🙂

 3. Hold da helt op hvor ser de desserter lækkere ud! Det burde næste være forbudt at vise sådanne billeder – uden et vedhæftet gavekort til Stammershalle 🙂 Vi er jævnligt på Bornholm, så jeg vil huske anbefalingen!

 4. Kære Malene – afsted så snart du kan! Jeg sparer op! KH J

  Kære Lærke1 Hvor er det vildt! Tænk at være ven med Danmarks bedste kok! Og tillykke med brylluppet! Hvis du orker er du mere end velkommen til at dele kagen med os – tag nogle billeder, og så smækker jeg den op her. KH og hils Daniel!

  Kære Bettinna – Det skal du endelig gøre, og det er ikke så dyrt, at det er umuligt at komme i nærheden af. Kh J

 5. Hej igen Julia 🙂 det kan du tro, jeg vil dele, og jeg hilsner den søde Daniel 🙂 Kh Lærke

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *