Smørbuffet & Predessert

IMG_1510

Begge dele findes. I virkeligheden. På Stammershalle Badehotel, som var med i mandagens udgave af Danmarks Dejligste Badehoteller. Stedet, dessertdrømme er gjort af. Ovenfor er en pre-dessert. Og hvis du planlægger at drage mod Bornholm nogensinde, så book et bord på Stammershalle. Her er smørbuffetten:

IMG_1493

Restauranten er smuk – maden er smukkere, og det hele er en gennemført vidunderlig oplevelse. Og jeg VIL tilbage, og det er jeg ikke den eneste der vil. Det var så fint at vi alle gik amok med kameraer:

IMG_1488

IMG_1491

IMG_1503

IMG_1500

IMG_1496

Her står Sigurd og ser glad ud. Og forventningsfuld. Det gør han også her, sammen med Jacob. Og introsekvensen til Badehotelserien, hvor jeg slikker en tallerken (ARGH) er forresten her fra. Jeg var ærligt talt småfuld, da det skete.

IMG_1507

Se – så godt selskab! Og her er dessertmenuen. For Real.

 

5 Comments
Previous Post
Next Post