(En Ode Til Dig) Kære Læser…

IMG_0885

IMG_0886

Sådan burde alle blogindlæg her på bloggen begynde. Med Kære Læser…

En blog er et socialt medie, og denne blog er især. Indlæg og kommentarer indvirker på hinanden, og selvom jeg aldrig skriver for at tækkes nogen, er det altid sjovere, når vi taler om tingene.

Nogle gange bliver jeg spurgt om, hvorfor jeg egentligt gider blogge, og svaret er vist for det første at jeg elsker det, og for det andet at jeg ikke kan lade være. Men vigtigst: Hvis ikke du var her, læste med, og lagde dine kommentarer, var denne blog ikke det, den var i dag.

Min blog er blød, og flytter sig fra det ene til det andet, og I er overvældende mange der hver dag klikker jer ind her, og jeg er taknemmelig for hver og én. Der er endda nogle af jer, jeg kender godt – gennem jeres kommentarer, jeres holdninger og jeres beskrivelser. Jeg er taknemmelig for at lære, hvordan I har det ude i verden, og endnu mere over at I orker at diskutere herinde. Her på bloggen er nemlig ikke altid enige, men vi er enige om, at vi gider tale sammen.

En blog er i min bog ikke en ølkasse, man kan stå på og råbe til verden, men en blød sofa, hvor vi kan sidde sammen, med the eller rødvin og føre en af den slags samtaler, der trækker ud. I tilfældet med bloggen her, har samtalen varet i årevis, og jeg nyder det stadig. I er kloge og sjove, og når jeg ind i mellem møder jer i virkeligheden, på arbejde eller på gaden (og tak til dig, der stoppede mig på gaden i Aarhus – det var en fest!), bliver jeg så glad!

Så derfor: Tak fordi du bruger tid her (jeg ved godt at du har travlt og tusind ting at se til), men TAK. Tak fordi du klikker ind, læser med, taler med mig og deler dine erfaringer. Tak for at tonen altid er god her, og tak fordi der er plads til at alle der “mødes” her kan have off dage, have brug for trøst, råd, omsorg eller bare inspiration, nattesøvn, nye sko og en aften ude. Tak fordi I nyder stort, meget stort, småt og virkeligt småt sammen med mig. I gør det sjovt at blogge og sjovere at være til i hverdagen.

Glædelig fredag og kram her fra.

38 kommentarer

 1. Tak for god underholdning og nærende inspiration

  og undskyld Alt for Damerne, at jeg ikke længere rigtig får købt jeres ellers udmærkede blad….

 2. Og tak fordi du har lyst til at lave indlæg efter indlæg, der er både morsomme, inspirerende, tankevækkende og alle mulige andre positive ord. Tak, Julia, og rigtig god weekend!

 3. Tak til dig, Julia. Fordi du deler ud af dit liv og dine refleksioner. Du er med til at sætte tanker i gang hos mig, når du fortæller om din hverdag med job og familie og dig selv. Jeg kan ofte undre mig, grine og bestemt også lære noget af din blog. Det er det, bloggen er for mig: levende inspiration.

 4. Åh det var sødt skrevet. Tak for det. Og rigtig god weekend. Til alle ..

  Nu vil jeg hoppe i en frisk tee og et par stiletter, slaske noget på læberne og tage ud og drikke drinks med mine dejlige kollegaer.

 5. Kære Julia. Jeg har læste med i mange år efterhånden og nyder det! Det er en utrolig fin blog og tak fordi du deler din hverdag og tanker med os. Det er fantastisk læsning og jeg glæder mig hver dag til at tjekke hvad du har fundet på 🙂
  Rigtig go weekend til dig og dine

 6. Tak fordi det er så hyggeligt at følge dig 🙂
  Gid fredag til dig og dine også

 7. I dag er min arbejdsblog blevet lidt mere som min hyggeblog, men målet er at få dem til at smelte sammen en dag. Den stadige inspiration er nemlig din blog her, som fungerer så utrolig godt, så tak for at du gider!

 8. Det er mig der takker, Julia! Din blog er så fin og vedkommende, i hvert fald i mit liv og jeg har læst med i flere år og bliver ved i fremtiden pgså. Det der gør din blog interessant for mig at læse er at du er DIG og fortæller om dit liv på godt og ondt. Du stræber (heldigvis) ikke mod at lave en blog hvor det hele er perfekt overflade, du tør også godt skrive når tingene IKKE spiller derhjemme, når ungerne er syge på anden uge og Johan tilfældigvis samtidig er på flere ugers job i Jylland etc. Du tør skrive om sorg og savn, og længsel efter din mor som desværre ikke er her mere. Du tør fortælle om dage når tingene ikke kører som de skal, feks grinede jeg meget MED dig da du sidste sommer fortalte om jeres tur til sommerhuset; I endte på havnen i Hundested og kunne ikke komme videre fordi der liiige var en færge og I ikke havde fået trykket “fravælg færge” på GPS´en, osv, osv. Alt dette tør og vil du dele med os der læser, og det er grunden til at jeg er her og nyder at læse med. Dermed ikke være sagt at jeg ikke sætter (endda meget stor) pris på nye tips og tendenser indenfor makeup, hudpleje, neglelakker, brødblandinger til LCHF-brød, lækre brands indenfor tøj og sko etc. Men var det kun mode jeg gik efter kunne jeg lige så godt købe det nyeste nummer af Vogue, Elle, eller Costume. Men jeg vil ikke (kun) have overflade, lækkerness osv, jeg vil have levet liv, erfaringer, glæder. sorger, fester og reflektioner, ja alt det der nu engang hører livet til!
  Rigtig god weekend Julia 😉

 9. Selv tak og tak fordi at du deler et stykke af dine tanker og din hverdag med os og gør bloggen her til et smukt og rart sted af være, et sted hvor man finder alt fra pastelfarvede sager til store tanker.

  Tak for dig 🙂

  Rigtig god weekend til dig og dine

  Kh

 10. Tak lige tilbage til dig. Og du har så evig ret, en blog er ikke bare “speaker’s corner” for bloggeren – det er et sted, hvor alle kan komme til orde.

 11. Stort tak til dig Julia, fordi du orker. Jeg nyder dit fine sprog hver dag. Undskyld til LIV, som jeg nu opsiger.

 12. Det er mig, det takker! Tak for en skøn blog med gode og varierede indlæg. Tak, fordi du giver dig tid til at svare på alle kommentarer. Så får man lyst til at kommentere igen.
  Ha’ en dejlig weekend 🙂
  Lene

 13. Jamen selv tak da!

  Det er altid en fornøjelse, og selvom jeg kigger forbi masser af blogs hver dag, har jeg da mine favoritter, og din er helt klart en af dem 🙂

 14. Jamen, det er til enhver tid en fornøjelse! Din blog har noget til alle mine sanser, lækkert grej, billeder og.stemninger, samt klog eftertænksomhed og ægte menneskelighed. Og genkendelsen af det at være mor. Du er så god til at sætte ord på den ubeskrivelige kærlighed man føler for de kære små…….dit talent for at sætte ord på noget så uhåndgribeligt er fantastisk fint. Og din blog var min redning da jeg (også) fik fødselsdepression efter barn nr tre. Pløjede mig gennem dine arkiver hver aften når lillepigen var faldet i søvn med et (eller to) glas rødvin. Og tænke, at jeg.skulle huske at takke dig ude på den anden side. Og det er nu:-)

  Kram, Mette

 15. Kære Julia
  Jeg har været med siden jeg læste “hvor lagde jeg babyen” for fire år siden! Den første bog jeg har læst i evigheder, men jeg slugte den!! Normalt er jeg en af dem, som falder i søvn, når der er læst fire sider!!
  Din ærlighed og dine beskrivelser er så levende og uperfekte,.. Noget man har brug for som småbørnsmor, hvor man kan glemme alt om det perfekte liv – man må bare prøve at følge med og nyde det så godt som muligt!!

  Bliv endelig ved på din blog – jeg følger med hver dag

 16. Kære Marina – Tak og i dén grad i lige måde. Kh J

  Kære Betina – TAK

  Kære Charlotte – jeg synes jeg lærer noget af jer hver eneste dag.

  Kære Line B – håber godt nok du havde en god aften…

  Kære Sandra – tak! Det er jeg SÅ glad for at du synes. Og tak fordi du så trofast er med i kommentarsporet.

  Kære Maria & Tina – rigtig god weekend!

  Kære Liselotte – jeg oplever at det kan være ganske simpelt at få det til at smelte sammen, hvis man er der hvor man kan være ehlt ærlig i sit arbejdsliv og privatliv. Det kan man jo ikke altid – nogle gange er der ting, der skal holdes hemmeligt og ting man ikke kan tale om…

  Kære Rie – TAK fordi du stadig er her!!! Og ja, det var edderrøvme noget af en sommerskandale.

  Kære Laura & Kære Birgitte HJ – TAK og tak fordi i kommenterer, snakker med og stadig er her…

  Kære Sabrina – det er det store OG det små, der fylder vores liv ud.

  Kære Monica – det er bare så vigtigt – at der er dialog.

  Kære Susanne – haha, jeg siger det ikke til dem.

  Kære Bigitte B – Marlene, og kære Løvinde: KYS og tak!

  Kære Mathilde: TAK!

  kære Lene – TAK – jeg gør mig umage med at svare alle, og jeg ved godt det smutter ind i mellem. Også selvom jeg gør mig umage.

  Kære Helle – TAK fordi du også prioriterer at kigge forbi her.

  Kære Dorthe – netop et pusterum er bloggen her også for mig.

  Kære Mette – jeg bliver helt kold når jeg læser ordet fødselsdepression. Det er jo så sindssygt skræmmende. Og hvor er du sej, at du har stået det igennem!

  Kære Kian – godt du bliver hængende – TAK

  Kære Mails – det perfekte liv ryger ud med graviditetstesten, har jeg oplevet, og dejligt at vi kan være her for hinanden i at livet har mange, mange sider.

  Kærligst & Tak igen,
  Julia

 17. Tusind tak for dit gode svar, Julia! Det bliver nok også ved det adskilte lidt endnu, men nu er de begge, den til arbejdet og den private, lige sjove at arbejde med og det var det væsentlige:-)

 18. Åh altså……. bloggin’ rules! Du svarede mig! Ja, at komme igennem en fødselsdepression er hårdt arbejde, men heldigvis (og desværre) ved jeg, at jeg deler det med mange. Hvis bare vi hjalp hinanden mere og var mere åbne over for hinanden, så ville efterfødselsreaktioner af enhver art være nemmere at overvinde. Jeg kunne trække på søde veninder og erfaringer som trediegangsmor. Takes a village to raise a child! Vågner heldigvis op hver dag og krammer livet af min smukke lille pige……. alt det svære er væk. Men jeg elsker stadig din blog:-)

 19. Hej Julia!
  Tak fordi jeg må sidde i din sofa og være post-operationsgrim og føle mig godt tilpas.
  Din blog er den bedste, du formår virkelig at strække din bløde sofa helt ud til Holte, hvor jeg sidder i hjørnet og hygger mig.
  Dit mix mellem det dybe, det nære, skønhedsliret og tøjet afspejler helt det kvindeliv, jeg og mine veninder kender – så bliv ved med det!
  Smil,
  Gitte

 20. Kære Anja, TAK!

  Kære Mette – jeg sender dig lige en mail.

  Kære Gitte – Rigtig god bedring! Dejligt at du er med her, og tak fordi du har været med længe! Det er jo netop det, der betyder så meget – jeg synes jo man kender hinanden her i sofaen…
  KH
  J

 21. Kære Julia. Selv tak! Jeg begyndte at læse med, da jeg for fem år siden var førstegangsgravid og noget så famlende. Nu er jeg det igen, gravid altså, og stadig lige så dybt taknemmelig over din blog. Tak for din kæmpe generøsitet og for alt det, du giver. Det betyder rigtig meget og jeg sætter kæmpe pris på din blog. Bliver sgu helt rørstrømsk… Tak! Kh Sofie

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *