(En Ode Til Dig) Kære Læser…

IMG_0885

IMG_0886

Sådan burde alle blogindlæg her på bloggen begynde. Med Kære Læser…

En blog er et socialt medie, og denne blog er især. Indlæg og kommentarer indvirker på hinanden, og selvom jeg aldrig skriver for at tækkes nogen, er det altid sjovere, når vi taler om tingene.

Nogle gange bliver jeg spurgt om, hvorfor jeg egentligt gider blogge, og svaret er vist for det første at jeg elsker det, og for det andet at jeg ikke kan lade være. Men vigtigst: Hvis ikke du var her, læste med, og lagde dine kommentarer, var denne blog ikke det, den var i dag.

Min blog er blød, og flytter sig fra det ene til det andet, og I er overvældende mange der hver dag klikker jer ind her, og jeg er taknemmelig for hver og én. Der er endda nogle af jer, jeg kender godt – gennem jeres kommentarer, jeres holdninger og jeres beskrivelser. Jeg er taknemmelig for at lære, hvordan I har det ude i verden, og endnu mere over at I orker at diskutere herinde. Her på bloggen er nemlig ikke altid enige, men vi er enige om, at vi gider tale sammen.

En blog er i min bog ikke en ølkasse, man kan stå på og råbe til verden, men en blød sofa, hvor vi kan sidde sammen, med the eller rødvin og føre en af den slags samtaler, der trækker ud. I tilfældet med bloggen her, har samtalen varet i årevis, og jeg nyder det stadig. I er kloge og sjove, og når jeg ind i mellem møder jer i virkeligheden, på arbejde eller på gaden (og tak til dig, der stoppede mig på gaden i Aarhus – det var en fest!), bliver jeg så glad!

Så derfor: Tak fordi du bruger tid her (jeg ved godt at du har travlt og tusind ting at se til), men TAK. Tak fordi du klikker ind, læser med, taler med mig og deler dine erfaringer. Tak for at tonen altid er god her, og tak fordi der er plads til at alle der “mødes” her kan have off dage, have brug for trøst, råd, omsorg eller bare inspiration, nattesøvn, nye sko og en aften ude. Tak fordi I nyder stort, meget stort, småt og virkeligt småt sammen med mig. I gør det sjovt at blogge og sjovere at være til i hverdagen.

Glædelig fredag og kram her fra.

38 Comments
Previous Post
Next Post