Forår, Pasteller & Hår…

Glædelig lørdag derude – jeg håber du er i gang med en god én af slagsen. Jeg er på arbejde, og inden jeg skriver videre, på det jeg burde, vil jeg gerne lige dele nogle opdagelser med dig. Nogle opdagelser der rør ved hår. Både det på benene (host) og det på toppen:

#1 – eos læbepomaderne er jo det vildeste hit, men i USA kan man købe en lang række eos.produkter ud over de små æg med læbepomade i. Nu er deres baberskum endelig kommet til Danmark, og den er afgjort lige så god som deres læbepomade. Den er fyldt med olier og sheabutter og flasken er lavet af genanvendeligt plastmateriale. Der er desuden heller ikke parabener i. Den gør huden blød, og efterlader ikke ben som sandpapir, når man er færdig. Jeg har fået min flaske forærende, men den er på hylderne i stormagasiner.

# 2, 3, & 4: Jeg har prøvet en (for mig) ny hårplejeserie, som virkelig kan noget. Jeg kan ret godt lide at skifte produkter, da det ind i mellem er som om lokkerne trænger til at prøve noget andet, for at kunne tage effekten ind. Så nu har jeg prøvet Biolage Volume Boom serien. Volumen er lidt en ting for mig, da jeg har rimeligt tykt hår. Hvis jeg ikke får volumen ind ved hårrødderne har jeg mere sådan en telst agtig frisure… Tænk trekant med spidsen for oven… Disse produkter er topfede, jeg har brugt serien i tre uger nu og emballagen var for… upæn… efter tre uger i bruseren (og efter balsamflasken er blevet annekteret som tømmerflåde til de legetøjsdyr, der bor i bruseren), til at jeg ville tage egne billeder. Men helt ærligt: Det her kan noget. Jeg har fået både volumen og fugt. På Matrix facebookside kan du lige nu (indtil 17. april) vinde en serie, har jeg opdaget, så klik her, hvis du vil prøve dem.

 

 

3 kommentarer

 1. Jeg ville rigtig gerne prøve den der EOS baberskum, jeg syntes aldrig jeg har fundet den perfekte skum – måske det er denne 🙂 tak for tippet.
  God lørdag.
  /Camilla

 2. Jeg kan også sige god fra EOS barberskummen, som jeg fik til test af Billigvoks.dk. Den er tom nu, men jeg skal bestemt have en ny ugen 🙂

 3. Hej Camilla – ja, jeg plejer egentligt at bruge sæbe eller kokosolie, men jeg kan virkeligt se fordelene i den her.

  Kære Lullumut – ej, hvor fedt! Jeg kender dem faktisk ikke rigtigt, må hellere tjekke sitet ud.
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *