Mødet Med En Crowd Pleaser

IMG_1024

Zebraen her var også en crowd pleaser, men det var nu ikke den jeg ville fortælle om. Hernede hos os holdt vi nemlig en event sammen med Bilka og Animal Planet. Bilka lancerer netop nu i samarbejde med Animal Planet et helt nyt loyalitetsprogram, hvor du, hver gang du køber ind i Bilka, får 4 dyrekort med savannens dyr til dine børn, når du har købt for 100 kr. Kortene er særligt tiltænkt børn i alderen 6-12 år, men også de små børn har glæde af  historierne om savannens dyr. Kortene ryger ind i den fineste mappe og i det hele taget er jeg totalt vild med ideen.

Hjemme hos os er Elias den store dyreekspert, og han elsker at lære nyt, så jeg fik lov til at invitere ham med. Der var simpelthen så mange skønne unger og deres søde forældre her i vores lokaler, og da Sebastian Klein kom for at fortælle om projektet var der ikke et øje tørt – unger elsker ham, og føler de kender ham, og han var så sjov at vi voksne også fik noget at grine af.

IMG_1025

Og her fik vores helt egenJulielavet en Thorning med Mr. Klein. (du kan se det på Julies instagram @julierosenkrands). Og ja, jeg kom til at spionere…

IMG_1098

 

 

4 kommentarer

  1. I like that zebra! Er det et prismærke mellem hans ben? Hvor kan man købe ham?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *