Forår På Stenbroen – Eller Breaking News Fra ForældreFronten: Jeg troede aldrig det skulle ske

IMG_1007

Det er et par år siden Johan og jeg stod måbende på en legeplads mens Elias hev i os og Sofus skreg i barnevognen. For der sad simpelthen forældre i forårssolen med medbragte bøger, kaffe og solbriller. De SAD!

Deres børn legede uden at det krævede en voksen der gjorde noget sjovt med en spand, eller holdt i hånden, eller sørgede for at kaste sig rundt og rundt om klatrestativet så ungerne ikke drattede ned. Forældre, der kunne NYDE en tur på legepladsen og drikke kaffe samtidig.

Vi kiggede på hinanden, Johan og jeg, og var enige om at de børn måtte være opdraget på en særlig måde, som ingen kunne replikere, eller alternativt at de forældre havde opgivet og havde lagt deres tillid i klatrestativet. Sådan noget, erklærede vi, kom jo ALDRIG nogensinde til at ske med vores børn.

Indtil forleden. Hvor jeg stod med hænderne i lommerne i en solstribe på en legeplads og ikke behøvede at facilitere noget som helst. Hvad gør man så? Man begynder at pakke til lejligheden. Solcreme til ungerne (den her faktor 50 er et must og god til børn), og en bog til én selv. Hvis det bare lykkedes at jeg læser i fem minutter er alt godt. Og Samlede Thomsen er et must read (med illustrationer af Knud Odde og på lækkert papir…).

IMG_1004

IMG_1006

6 Comments
Previous Post
Next Post