Ø-forelskede Mænd, Lyserøde Huse og Ærø: Danmarks Dejligste Badehoteller

IMG_1244

I morgen, mandag den 31. Marts, er Danmarks Dejligste Badehoteller blandt andet på besøg på Ærø. Og hvis du tænker at du skal noget i sommer, som foregår på de kanter, så er sejlturen – eller færgeoverfarten – mellem Svendborg og Ærøskøbing noget af det fineste jeg har prøvet. Det samme var det hotel, vi besøgte der. Færgen er lille bitte, og som du kan se her nedenfor bør du nok tage en madpakke med hvis ikke du er til fast food galore (det er jeg ind i mellem, men alligevel var det her for hård kost) men udsigten er vidunderlig. På turen dertil var det desværre gråvejr, men alligevel – så fin!

IMG_1230

IMG_1234

IMG_1319

Ærøskøbing er erklæret bevaringsværdig af Unesco, og byen er virkelig noget helt særligt. Her et par snapshots, men mange flere på bloggen i morgen. Det fineste lyserøde hus. Selv Sigurd var solgt. Selvom vi havde lidt overvejelser i forhold til om han overhovedet ville kunne komme ind i det…

IMG_1247

IMG_1248

IMG_1249

Ærø er yndig. Så kan det vist ikke siges tydeligere – og begge de herrer var også ganske hurtige til at forelske sig i øen:

IMG_1293

9 kommentarer

 1. Jeg er altid til yoga mandag aften, så jeg får ikke set de programmer. Ved du om de bliver genudsendt et andet tidspunkt på ugen?

  Jeg er vild med Sigurd. Tror at jeg har et lille crush.

 2. Aaaaahhhh…. Ærø er fantastisk! Dejligt at læse din beretning.
  På tirsdag suser jeg til Marstal for at hente nøglen til det byhus, der bliver til vores sommerhus. Det er ubeskriveligt, hvor meget jeg glæder mig…. Tralalalaaaa

 3. Kære Line B – er dybt misundelig (på en pæn og venlig og imødekommende måde…) over fast yogatid… Udsendelserne kan ses på TV2 Play.
  Kære Rosanna! TILLYKKE!!! ej, hvor er det fedt! I får den mest vidunderlige sommer der!!
  KH
  J

 4. Oh I Will, og så glemmer jeg i et kort øjeblik at jeg er gift og har tre børn.

  Yoga, det foregår mandag aften, det har det gjort i 6 år nu. Sådan er det bare. Ingen undskyldninger eller overspringshandlinger. Det er bare afsted. Og jeg elsker det. Min krop bliver mærkelig hvis jeg ikke får mit ugentlige astanga yoga fix.

 5. Glæder mig til at se programmet fra Ærø i aften 😉 Min lillebror bor med hans familie i Marstal, og ja Ærø er en skøn ø. Især hvis man kommer lidt rundt på øen også, feks er naturen ved Voderup Klint helt fantastisk og så er det et plus at øen er overskuelig på cykel – og herligt at man kan se vandet næsten uanset hvor man befinder sig på øen.
  Forresten kan man også købe rugbrødsmadder på færgen, og så er kaffen ombord til at betale og rimelig god, færgekaffe taget i betragtning (med de gamle storebæltsfærger in memoriam).

 6. Kære Line, hvor er det bare sejt, altså.

  Kære Charlotte – jeg er i gang med dén opsparing!

  Kære Julie – Tak!, hvor er du sød – ville ønske jeg var MEGET bedre til det.

  Kære Rie – det anede jeg ikke man kunne få… Og dejligt sted at bo!

  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *