Ø-forelskede Mænd, Lyserøde Huse og Ærø: Danmarks Dejligste Badehoteller

IMG_1244

I morgen, mandag den 31. Marts, er Danmarks Dejligste Badehoteller blandt andet på besøg på Ærø. Og hvis du tænker at du skal noget i sommer, som foregår på de kanter, så er sejlturen – eller færgeoverfarten – mellem Svendborg og Ærøskøbing noget af det fineste jeg har prøvet. Det samme var det hotel, vi besøgte der. Færgen er lille bitte, og som du kan se her nedenfor bør du nok tage en madpakke med hvis ikke du er til fast food galore (det er jeg ind i mellem, men alligevel var det her for hård kost) men udsigten er vidunderlig. På turen dertil var det desværre gråvejr, men alligevel – så fin!

IMG_1230

IMG_1234

IMG_1319

Ærøskøbing er erklæret bevaringsværdig af Unesco, og byen er virkelig noget helt særligt. Her et par snapshots, men mange flere på bloggen i morgen. Det fineste lyserøde hus. Selv Sigurd var solgt. Selvom vi havde lidt overvejelser i forhold til om han overhovedet ville kunne komme ind i det…

IMG_1247

IMG_1248

IMG_1249

Ærø er yndig. Så kan det vist ikke siges tydeligere – og begge de herrer var også ganske hurtige til at forelske sig i øen:

IMG_1293

9 Comments
Previous Post
Next Post