Om Tid Til Sig Selv – Og Om Hænder

For et års tid siden holdt Anette fra Beautyspace og jeg to foredrag sammen: Et i Aarhus og et i København. I Aarhus mødte jeg Birgitte fra Den Syvende Himmel, som er en legendarisk spa i Frederikshavn. Ved et tilfælde stødte vi ind i hinanden i dag. (Hvis du følger mig på instagram ved du at jeg er på hemmelig mission…), og der blev simpelthen tid til at jeg fik en manicure. Jeg har sjældent prøvet noget så vidunderligt.

Èn ting er at blive forkælet af kyndige hænder, noget helt andet er det at sidde i så godt selskab i en hel time. Jeg nød det! Og kan kun anbefale at du også prøver det.

Jeg lærte først at jeg skal stoppe med at klippe mine negle med en 3-i-1 saks. I stedet bør man file dem, men ikke med en metalfil. Og så skal de buffes! Ovenpå neglene, så de små riller forsvinder:

IMG_3715

IMG_3721

Derefter fik jeg en håndmaske på, som jeg skulle sidde med i et lille stykke tid. Filmen har små bitte huller, så der kan komme luft ind. Så nej – ingen vitawrap.

IMG_3725

Efter underlakken, hjalp Birgitte mig med at vælge en farve. Og det blev denne aubergine fra Tromborg (som nu åbenbart laver økologisk neglelak. Who knew?) Det kommer faktisk bag på mig, hvor mange arbejdsgange der er, når en professionel lægger neglelak. Mange! Og resultatet er så pænt.

IMG_3727

Og så fik jeg lov til at sidde og tørre lidt… Også meget dejligt.

foto-372

Simpelthen så pænt. Og der er altså et eller andet fantastisk i den form for selvforkælelse. Selvom det næsten føles grænseoverskridende både at tage sig tid og råd til det. Men det gør noget godt. Og det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil ofre en manicure på mig selv.

7 Comments
Previous Post
Next Post