Glimmeronsdag & Stjerner

IMG_3677

I dag er det glimmeronsdag – sådan er det heldigvis efterhånden HVER onsdag, og hvis du søger på hashtagget #Glimmeronsdag på Instagram (jeg hedder Lahmekommunikation derude, forresten), så kan du se de mange lækre damer, der skinner, glimmer og glimrer verden til et mere lysende sted på en helt almindelig dansk, halvgrå, efterårsonsdag.

Men denne lille stjerne har jeg fået forærende af en meget skøn dame. Den er egentlig del af et par ørenringe, men fordi jeg så godt kan lide lange halskæder har jeg sat den lille charm i en neontråd. Stjernen er i sølv og fra Pandora.

Min farmor havde en guldsmedie, og jeg er vokset op med at velklædte kvinder har smykker på – hun kunne blive helt forarget, hvis jeg prøvede at gå ud af døren uden en halskæde, og kunne altid finde et sted at sætte ekstra guld og glimmer fast. Ja, jeg har det ikke fra fremmede, og jeg elsker seriøst bling! Det behøver ikke være stort – bare det er fint…

4 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *