Mad & Meninger: Thomas Rode, Michael Museth og Den Store Madrevolution

Skærmbillede 2013-10-30 kl. 08.23.13

Hos os udgiver vi to MiniMagasiner. Begge sendes gratis ud til alle abonnenter. Det ene handler om Kommunikation, om PR, Tekstforfatteri og Blogging, og det står jeg for. Det andet hedder MiniMagasin Food Edition og handler om Mad, Madtendenser og Madkommunikation, og det er min kollega, vores Projektleder og min søster ikke mindst, Anne-Sophie, redaktør på. I morgen tidlig udsender vi endnu en udgave af Food Edition. Denne gang kan du møde Palæo-manden Thomas Rode i et interview, og grundlæggeren af Folkets Madhus, Michael Museth i et andet. Temaet er nemlig om den store madrevolution, vi er i gang med, måske har svært ved at nå længere end til eliten. Hvis du ikke allerede modtager magasinet, kan du skrive dig op her.

Og her er vores fine redaktice,

_MG_4866 lille

 

3 kommentarer

  1. Glæder mig til at det dumper ind i min mailboks 🙂
    Læste i øvrigt (i Thomas Hermans kogebog “Hermans aftensmad”) at Rode’s livret før han blev palæo (og fik vaskebrædt) var røde pølser! Den lader jeg lige stå lidt…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *