Breaking News: Fundet: Nye Jeans.

Nye jeans. Jeg stejler ved tanken om at skulle finde nye jeans. Det der med at stå i et lille prøverum og svede med jeans, som man ikke kan få over eller under knæene og man tænker hvad (fanden) man gør, hvis man er nødt til at få nogen til at hente en saks. Seriøst, jeg kan ikke lide det.Tilgengæld elsker jeg følelsen af jeans der sidder. Og bliver siddende og som giver den der følelse af at stå fast.

De er svært; at finde jeans man rent faktisk kan passe, som sidder godt og som giver én der der ekstra til garderoben, der forsvarer at man køber nyt. Altså velsiddende jeans, der oven i købet giver én noget nyt = No Shopping Shame.

Jeg har fundet disse fra VILA.

IMG_4142

IMG_4147

De er i blød bomuld, sidder tæt og har en fin gråsort vask. Og så har de en kæde ned langs benet, som ekstra feature. Virkeligt pænt og sådan lidt råt. (Og jeg lover at begynde at tage makeup på igen – især når jeg viser sager frem her på bloggen.)

IMG_4146

Jeansne er helt regulære i størrelsen, så du kan sagtens bestille dem på nettet og undgå at gå under i et prøverumsstressanfald. T-shirten her er fra Isabel Marant Etoile, i hør og bomuld.

24 Comments
Previous Post
Next Post