Breaking News: Fundet: Nye Jeans.

Nye jeans. Jeg stejler ved tanken om at skulle finde nye jeans. Det der med at stå i et lille prøverum og svede med jeans, som man ikke kan få over eller under knæene og man tænker hvad (fanden) man gør, hvis man er nødt til at få nogen til at hente en saks. Seriøst, jeg kan ikke lide det.Tilgengæld elsker jeg følelsen af jeans der sidder. Og bliver siddende og som giver den der følelse af at stå fast.

De er svært; at finde jeans man rent faktisk kan passe, som sidder godt og som giver én der der ekstra til garderoben, der forsvarer at man køber nyt. Altså velsiddende jeans, der oven i købet giver én noget nyt = No Shopping Shame.

Jeg har fundet disse fra VILA.

IMG_4142

IMG_4147

De er i blød bomuld, sidder tæt og har en fin gråsort vask. Og så har de en kæde ned langs benet, som ekstra feature. Virkeligt pænt og sådan lidt råt. (Og jeg lover at begynde at tage makeup på igen – især når jeg viser sager frem her på bloggen.)

IMG_4146

Jeansne er helt regulære i størrelsen, så du kan sagtens bestille dem på nettet og undgå at gå under i et prøverumsstressanfald. T-shirten her er fra Isabel Marant Etoile, i hør og bomuld.

24 kommentarer

 1. Hvor er du smuk Julia – og nu er det jo mest jeans du vil vise, men jeg kan nu godt lide det modige og ærlige i bare dig, uden makeup 🙂 Det er nemlig befriende, når det ikke er så sminket det hele 🙂

 2. Rigtig fede jeans! Hvor er dine flotte blå støvler fra? God dag – og tak for den bedste blog 🙂

 3. Tusind tak Trine – det er jeg så glad for at du synes. Støvlerne er fra Moshi Moshi i København – de har dem stadig og kan sende hvis du ønsker det. KH J

 4. PIIIIIFT! øh, hvor lækker er du så ikke lige når du HAR taget makeup på? Jeg kan se, at du har rigtig mange glade og tilfredse læsere, men er sikker på du vil få endnu flere, hvis du løfter sløret og fortæller os hemmeligheden bag sådan en go’ røv og lækre stænger? 😉

 5. Anette – så må jeg få al din skønhedsviden?
  og Lene – TAK altså – jeg bor på fjerde – uden elevator.
  Løvinden – håber du kan lide dem, når du står i dem.
  Signe – yep – det er sådan det er, sådan har det ikke altid været – der var en gang (pre børn), hvor man lettere kunne hoppe i hvad som helst, synes jeg.

 6. Er de høj eller lavtaljede? De er flotte. Jeg har planer om at shoppe efter bukser, når jeg skal Dublin til januar. Meget fornuftige priser. 🙂

 7. Make up er overvurderet! Flotte bukser, og ja, du har så ret! Jeg har endnu ikke været ude og købe bukser post-fødsel, men tænker også jeg skal vente til post-amning 🙂 og så håber jeg på lige så god buksekarma!

 8. Vildt flotte jeans men næste gang skal du måske overvrje at tage dem et str mindre… bukserne gir sig omkring et halv nummer og kan allerede se på billedet at de åller på dine lår hvilket kan betyde at de er lidt for store til dig…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *