Mama Mio: Ansigtsfitness, Lækker Creme og Fjollede Grimasser

Jeg har prøvet en ny ansigtscreme. Eller, det vil sige, den er ikke ny som sådan, men for mig er den. Den er fra det britiske mærke Mama Mio, som blev udviklet af to skønhedspionerer, da de ønskede rene, lækre produkter i forbindelse med deres graviditeter. Jeg vil nu ikke mene at dette brand begrænser sig til gravide; faktisk har det nogle komplet fantastiske produkter som alle kan mere end én ting. Mighty Moisture Day And Night Moisturiser foreslår at du dropper dagcreme, natcreme, serum og primer. Og jeg må sige at jeg er imponeret. Cremen tilfører fugt og “fylde”, og får huden til at føles frisk og blød. Men ikke bare det… Du skal lave ansigtsgymnasik!

IMG_3776

Damerne bag brandet mener nemlig at det er fjollet at fitness kun foregår syd for halsen så sammen med deres produkter får du en fantastisk vejledning til din daglige 60 sekunders ansigtstræning som modvirker rynker og linjer. Folderen er ikke uden glimt i øjet og teksterne i folderen er bestemt ikke uden humor.

IMG_3777

Heldigvis er de søde at fortælle hvad det præcist er, du skal mærke efter, mens du træner, for det er jo ikke som om det er muskler man på den måde kender, dem lige over munden eller på midten af kinden.

En hel klar anbefaling. Brandet forhandles gennem Den Syvende Himmel, som kan henvise dig til nærmeste forhandler.

PSSST: Her ovre kan du melde dig til at få serveret en hel gratis hudtrickguide, som jeg forventer mig meget af. Det er nemlig Anette aka Beauty Space, der står bag, og så ved man jo at kvaliteten altid er i top. KLIK HER.

7 kommentarer

  1. Det er et superlækkert mærke!
    Har selv lige fået en Omega Feel Good Mini Kit af min bedste veninde og er særligt vild med den Omega Super-rich Body Cream, der er med i æsken. Prøv den 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *