Tidsånd: Der Er Ved At Ske Noget…

melissa-mccarthy-elle

 

Efter at vi kvinder i årevis har sukket efter at modebranchen skulle tilbyde os noget andet end størrelse 34 til 38, er det faktisk nu endelig sket. Det sker ikke kun i butikkerne, men også på magasinernes forside, hvor ELLE for nyligt viste det komiske geni Melissa McCarthy i en smuk frakke, og med det mest vidunderlige sexede hår. Ja, faktisk, synes jeg at hun har fået lov til at være virkelig hot, og et forbillede. Der har så tilgengæld været enorm kritik af at hun ikke viste mere hud, men at hun var pakket ind i en stor frakke.

Den danske modeverden går faktisk foran med det Bestseller-lancerede brand Junarose, som er superlækkert i store størrelser. Jeg var med på en skydning i London, hvor deres smukke model så sådan her ud inden skydningen:

IMG_9295

Det var for mig en stor oplevelse at være med, fordi modellen Georgina Burke  simpelthen var så vidunderlig og forbilledlig i forhold til en kropsdebat og en diskussion om at føle sig og være smuk. Du kan læse uddrag af interview med hende her.

Det at vores størrelse ikke mere er en betingelse for eller en forhindring i at nyde at klæde os lækkert på, understøttes ikke bare af branchen men også af mange dygtige og modige plus size bloggere her i Danmark, som blogger om mode, kropslighed og sensualitet på en virkelig lækker og feminin måde. Så alt i alt, Damer – der sker noget, og det handler heldigvis ikke mere om kun at ligne alle de andre, men meget mere om at være sig selv, dyrke sin stil og det, der gør én særlig. Jeg kan lide det!

(Og her lige et par fotos mere fra sommerens shoot i London)

IMG_9268

IMG_9311IMG_9298

 

7 Comments
Previous Post
Next Post