Om Venskaber & Arbejdsfællesskaber & Et Hotspot i København: Beau Marche

IMG_4162

Jeg har sagt det før. Jeg kommer seriøst ikke nok ud. Og at der skal en (på alle måder) skøn dame fra Jylland til at vise mig en fantastisk lille fransk bistro i en baggård bag en livsstilsbutik i indre København, kan jeg ikke forsvare, blot nyde at andre kender København bedre end mig.

Men Anette har vist mig dette sted i går, da vi mødtes til frokost. Anette og jeg har kendt hinanden siden jeg arbejdede på Cosmopolitan og hen over årene har vores lejlighedsvise arbejdsfællesskab udviklet sig så meget, at jeg glæder mig helt tosset, hver gang vi skal ses. Hun er nørd indenfor skønhed og man kan spørge hende om alt. Jeg lavede også et interview med hende om hvilke fem ting vi kan gøre for at holde vores hud sund, og det smækker jeg på her en af dagene.

I mit arbejdsliv er jeg så heldig at være omgivet af mennesker, jeg holder uendeligt meget af. Mine kollegaer på mit kontor tæller familiemedlemmer, min mand, gode veninder og venner. Og alle advarer mod at blande de to ting, arbejde og venskaber, men i mit liv har det kun gjort godt. Der kommer mange gode og dygtige mennesker i vores butik og det er virkeligt en gave; for hver dag bringer ny viden og inspiration med sig. Og så lærer man så en fransk københavner-bistro at kende undervejs… Her en tour, som først går igennem den på alle måder indbydende butik, Beau Marché:

IMG_4163IMG_4166

IMG_4168IMG_4204

IMG_4200

Og så igennem butikken, ud i baggården og ind på den lille bistro:

IMG_4170

IMG_4172IMG_4171

IMG_4174

IMG_4176

Og efter den lækkerhaps, så et foto i gården af Anette og mig.

IMG_2662

Besøg Beau Marche her.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *