Vinderne af Gaveregn & Om De Små Ting, Og Om At Gøre Efteråret Lysere

IMG_3946

Det er blevet efterår med alt, hvad der hører til den slags. Jeg har planer for dette efterår; noget med flere farver, flere gode mennesker som jeg ser oftere, og (endnu lettere) til grin og fnis og dans. Det gik faktisk mere end godt i gang her. Min store plan går ganske enkelt ud på at hverdagen skal være endnu bedre, og at jeg skal være dygtigere til at opdage det, når den så er det.

I denne uge havde jeg et møde, som mindede mig om, nogle af de ting, der gør København så vidunderlig – uanset at det regnede og at det var koldere end jeg havde klædt mig på til (en frakke havde for eksempel været en god ide). Jeg kommer nemlig ikke nok ud – og da slet ikke i min egen by; når jeg rejser er det tit lettere at snige en time ind til at se og opleve, end når jeg kører på i hverdagen, og i virkeligheden bare gerne vil hente ungerne. Så det kan være nemmere at nå at se det fine i Vejle og Aarhus, end lige foran næsen på én.

Så mit arbejdsmøde blev til en lille fest; en lille outing, og en lille pause midt i hektikken. Nogle gange handler det om at se det store i det små, og jeg tror på det er vejen frem og ud gennem efteråret.

IMG_3945

Caféen The Royal er for eksempel konsekvent en god ide. Jeg elsker at de lader som om det er forår midt i efterårsregnen, med blomster på alle borde.

IMG_3948

Med notesbog og kaffe i en kop, som jeg nu ønsker mig.

IMG_3953

Jeg var pakket ind i min fine cardigan fra et af de mærker, jeg lærte at kende mens jeg var i gang med Det Hemmelige Projekt, og som jeg nu er ved at tømme webshops for. Det hedder Marie Sixtine og brilierer i gode kvaliteter til rimelige penge. Du kan se dele af kollektionenher .

Og ja, der er en del mere tøj og lir på bloggen – jeg har fået smag for det igen og det er der et halt indlæg (eller flere i), som jeg snart lægger på.

IMG_3935

Nederdelen er den jeg flashede her. Og de smukke solsikker kunne jeg simpelthen ikke gå forbi uden at se nærmere på, på vej tilbage fra mødet.

IMG_3951

Jeg lod solsikkerne stå, og investerede i den fineste rosenbuket. Jeg mener det – hverdagen holder; de små ting, følelser og møder. Alt det der får smil frem og ro i sjælen; man bliver nødt til at knibe sig i armen og huske det. Så bliver efteråret lysere.

IMG_3956

Og for at gøre det hele endnu bedre:

Maja – du har vundet silkeskjorten i str M

Og Janni – du har vundet den i str L. Tillykke til jer begge; send jeres postadresser til julia@lahme.dk

17 Comments
Previous Post
Next Post