Ny Nederdel Fra Nyt Brand

Jeg er ret vild med mærket Y.A.S. Jeg har kendt til det før det blev lanceret, fordi vi er så heldige at arbejde for det ind i mellem. Nu er brandet så endelig i butikkerne, og du kan læse om det her. Jeg så denne nederdel i deres webshop, og eftersom jeg er vild med at den både er smal og draperet, var jeg nødt til at have den.

Skærmbillede 2013-07-19 kl. 11.39.52

Og den sidder faktisk så pænt. Her afslørende, uden solbriller (og makeup) og fra siden:

julia

7 kommentarer

  1. @Signe ja – og der kommer en sort kjole med læder og silke, som jeg dog ikke ved, hvad kommer til at koste, men som er vanvittig pæn. Må lige holde øje.

  2. @ Marina – nej det var efterårets Poppy Delevigne Kampagne for Vero Moda. Billederne til Y.A.S er blevet skudt i Kbh og i Paris. Men ja, det er virkeligt fine ting. Den lyse kjole er også superflot. Og ja, har i princippet også besluttet mig for at der skal farver på garderoben. Det er bare sjovere. Nogle gange (ofte…) falder jeg bare for endnu mere sort…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *