Når du beder om en Latte siger du i virkeligheden….

2

Vi vidste det godt, ikke? At Kaffe er en universel kommunikationsform? Dette smukke skema er udviklet af de her kloge mennesker. Og forresten: Jeg bestiller oftest en Latte to Go. SUK.

12 kommentarer

 1. Moderne stjernetegn! Sjovhed!
  Desværre har os der ikke kan lide kaffe, slet ikke noget moderne stjernetegn. Kunne være spass med et til tedrikkere også!

 2. Ak ja – så nemt kan det siges 🙂
  Jeg er også på latte holdet – men her i varmen er en iskaffe nu heller ikke at kimse af 😀

 3. OMG (som man vist godt nok ikke siger mere). Men det her er jo hyldende godt. Jeg er dog et mix mellem latte og sort kaffe med mælk. Den hotteste kaffemode er at drikke bare helt sort ikke?

 4. Jo Anette – jeg har på fornemmelsen at den kulsorte kaffe er det mest trendy… Og ja, Marina, – vi er ret nemme at lure.
  Marian – KLART at du er dobbeltespresso
  Heidi: Du har totalt ret. Har stadig en til gode i år.
  På nye eventyr – du har så meget ret – det er de nye stjernetegn, og ja, hvad søren gør vi med te? Er det så sådan noget med at man er en bestemt type, hvis man drikker grøn the?

 5. Endelig et “stjernetegn” der passer. Numorologerne burde kigge med her og inkorporere lidt kaffeviden til talvisdommen.
  Jeg drikker americano eller sort filter.
  Jeg plejer at sige, det er fordi, jeg er fra provinsen, men den tror jeg ikke helt på længere.

 6. Jeg er til Americano fra gode kaffesteder. Den sidste med eXpresso reder hele denne oversigt. Either way, I hate you 😀 Og forresten, hvis man ikke kan lide kaffe er det ok. Så kan man med en vis sandsynlighed heller ikke lide fisk og ost. Men det er ok.

 7. M! – du har ret! Og nej, det er ikke fordi er fra provinsen med fordi du er et fantastisk menneske.
  Og Berit – det er nemlig rigtigt; det der eXpresso er SÅ irriterende. Kendte engang en pige der altid drak: Kaffusinoer… ARGH.

 8. Er to- go ikke også NO GO og super utrendy.
  Har heller aldrig rigtig kunne se fix med det pap krus i hånden.

 9. Ps: går aldrig på gaden med en Netto pose (ok med Irma) snupper min kaffe og mobil samtaler af ren og skær forfængelighed. Hmm

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *