Sommerlængsler

vogn

Billedet her er fra en weekend i svigerforældrenes sommerhus i den weekend i begyndelsen af sommeren, hvor solen bankede ned og man igen kom i tanke om hvad sommer er for en størrelse. Det er det her sommer er for mig. En vognfuld af unger og tid helt tæt sammen.

Jeg har ikke helt ferie endnu; jeg er på arbejde og det er jeg resten af denne uge; men det er sket, og jeg begynder nu at længes efter sommerferie. Tid og rum til ikke at lave noget, men bare til at være og til at svømme hen i lange morgener og sene aftener.

Elias har været på sommerferie hos og med Bedste Karen, hvor de sammen, hånd i hånd, har indtaget Fyn. Elias kom hjem i går efter fem dage hos bedste og var vokset både i højden og i selvtilliden, som en femårsdreng nu kan det. Han har fået fregner hen over næsen, og hans hår er blevet et par toner lysere, og stjernerne i hans kulsorte øjne står på spring, fordi han er så fuld af fis at han i virkeligheden ikke kan rumme det selv. Der er sket noget med den store dreng, og jeg kan slet ikke forstå, hvor hurtigt det er gået, selv når tiden har stået stille.

10 Comments
Previous Post
Next Post