Om tøj, om at stikke næsen frem og om at få ørerne i maskinen når man gør det

Altså, jeg ved det jo godt.

Det der med at hvis man stikker næsen frem, må man være klar til at få ørerne i maskinen. Jeg er udmærket klar over at det er sådan det er. Jeg ved også alt om øretævernes holdeplads, og for det meste er jeg ok med det.I hvert fald er jeg glad for at blive spurgt om min mening, alene fordi jeg mener det er vigtigt at vi står ved hvad vi mener.

I går var jeg i Aftenshowet for at tale om en undersøgelse, BUPL har lavet om nogle forældre mener det er ok at holde fri uden deres børn. At vi ikke synes det er forkert at bruge noget af vores ferie uden børnene. Der kan være mange grunde til det – og jeg må indrømme at jeg godt kunne ønske mig tre uger hjemme, hvor jeg kunne sidde og skrive mens ungerne var i institution og så hente dem og have lange dejlige eftermiddage med dem. Og så holde sommerferie med dem oveni, bagefter. Et ønske, jeg ikke vil skamme mig over, og ikke noget der er blevet til virkelighed endnu.

Jeg har fået en del reaktioner på den holdning, og også på at jeg mener at det er forkert at vi som forældre dømmer hinanden på vores forskellige valg – ikke at man ikke må have holdninger, men blot at jeg (for eksempel via de kloge kvinder bag Blogish) har lært at der er rigtigt mange måder at være en kærlig familie på.

Det er den ene side af sagen.

For – jeg har fået ligeså mange (faktisk flere) reaktioner på den t-shirt jeg havde på i udsendelsen. Den ser sådan her ud:

foto-355

(det er Johans sko nede i hjørnet – JA VI RODER!). Jeg er simpelthen så glad for den. Den er fra et fransk mærke som fås herhjemme, som hedder Gkero.

Fra det nære til det overfladiske og tilbage igen.

17 Comments
Previous Post
Next Post